cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Més denúncies del menjar de l’hospital Sant Joan de Déu de Palma: «Som diabètic i me duen ensalada de pasta i carn amb patates»

Cinquena denuncia que arriba a dBalears sobre la mala qualitat del menjar que s'ofereix als pacients ingressats i també al personal de l'hospital Sant Joan de Déu de Palma.

En aquesta ocasió són els parents d'un pacient ingressat que fan arribar a dBalears el missatge del seu familiar que comença destacant que en termes generals, «l'hospital està bé i els metges són molt bons, però en canvi, «el servei de cuina és un desgavell».

El pacient, destaca que en moltes ocasions no tenen en compte els requeriments específics dels malalts. «Som diabètic i me duen ensalada de pasta i carn amb patates», exemplifica i afegeix que, en general, hi ha un abús dels ultracongelats i apunta a l'empresa adjudicatària del servei: «té un molt bon equip comercial, però no es pot dir el mateix del servei que ofereixen en realitat».

La direcció de l'hospital és conscient de la situació, ja que li han arribat diverses reclamacions.

Falta que l'IBSalut decideixi intervenir i resoldre la situació que perjudica els pacients ingressats i els treballadors de l'hospital.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mals professionals, fa 12 mesos
Pel que veig, no només és la llesngua que no dominen...
Si no en saben, que no els donin feina.
Valoració:1menosmas
Per Carme, fa 12 mesos
Ja sabem de què fa feina en Vilalta 🤣
Valoració:4menosmas
Per És així, fa 12 mesos
Té raó en @Guillem. El problema és que tothom privatitza serveis públics, tant els progres, l'esquerra domesticada, com la dreta de tota la vida.
Valoració:9menosmas
Per La solució, fa 12 mesos
Que els llevin el concert amb la conselleria de Sanitat. I que el dónin a una altra empresa sanitària més professional i responsable.
Valoració:4menosmas
Per Guillem, fa 12 mesos
Tenim dret a una prestació sanitària i hospitalària pública i de qualitat.
Contractar empreses privades per a sobstituir els serveis públics, te una única intenció, reduïr despeses malgrat baixi la qualitat.
La qualitat va lligada a la inversió, cal destinar el pressupost, personal i mèdis correctes al Serveis Públics i deixar d'esternalitzar.
Externalitzar serveis públics, es una de les millors que tenen els gestors públics per aconseguir portes giratòries per quan acabi el seu cicle polític.
Valoració:14menosmas
Per Xx (ver), fa 12 mesos
Això mai hauria de passar. El que els metges arreglen ho desfà la cuina ! Intolerable !
Valoració:15menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
Hubo un tiempo en qué circuló la propuesta que el coste servicio de comidas en la salud pública fuera de pago. Tal vez así estaría justificado ponerse tan exquisitos. O que las familias lleven tápers. Al gusto.
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente