cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Què passa amb el servei de cuina de l’hospital Sant Joan de Déu de Palma?

Arran de l'entrevista publicada per aquest diari a Jordi Puig, en la qual es feia referència a alguns dèficits en l'atenció als pacients ingressats a l’hospital Sant Joan de Déu de Palma, dBalears ha rebut diverses queixes focalitzades en la mala qualitat del menjar que s'ofereix als pacients ingressats i també al personal de l'hospital.

dBalears també ha tengut accés a una queixa que es va formular el dia 29 de juny de 2023. La reclamació es va formular per escrit al servei d’atenció a l’usuari de l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma, on es denunciava la mala qualitat del menjar que es dóna tant als pacients com al personal d’aquesta institució. En l’escrit s'adjuntaven fotografies que deixaven ben palès que la qualitat del menjar és absolutament inacceptable.

El mateix dia el servei d’atenció al pacient va respondre a l’escrit de queixa dient que derivava la queixa a l’Ibsalut. Pel que pareix, idò, aquest organisme és el responsable de l’externalització del servei de cuina de l’hospital a l’empresa Eurest i, per tant, qui ha de vetllar pel compliment del contracte.

Aquestes són algunes de les fotografies que acompanyaven l’escrit de queixa:

Menú triat per al dia 27 de juny:

Per dinar, per comptes de fideus a la cassola, dugueren un brou insípid amb una dotzena mal comptada de fideus:

El peix arrebossat de la darreria es va convertir en un pebre farcit de beixamel:

Les postres:

La primeria del sopar, les bledes s’han convertit en arròs amb verdura crua:

La darreria del sopar, bròquil en mal estat i un remenat d’ous d’aspecte molt sospitós:

Dia 29 de juny, després de formular la queixa i d’haver rebut la resposta, dugueren patates podrides per sopar. Pareix que se’n riguin:

Dia 6 de juliol, ensalada en mal estat:

Dia 10 de juliol, verdura en mal estat:

Hamburguesa crua:

Convé destacar que aquest maltractament el pateixen no solament els pacients, sinó també el personal de l’hospital, i ens informen que aquest problema no és d’ara, sinó que fa anys que s’arrossega.

dBalears s’ha posat en contacte amb l’hospital, des d'on han insistit que han derivat la qüestió a l'IBsalut.

D'altra banda, l'IBsalut encara no ha contestat els requeriments sobre aquesta qüestió formulats des de dBalears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa 12 mesos
Carlos Vilalta: No pot caure més baix.Ningú demana llagosta,arros amb llamàntol,caviar,,,,,
Valoració:1menosmas
Per l'observador, fa 12 mesos
Segurament aquest tal Villalta deu estar segur que no ell ni sa família els hi tocarà tastar cap menú tant fastigós d,aquests. Pensarà que es fotin els demés, una forma de pensar tant fatxa com el seu caudillito Paquito. Tot un autèntic fàstic, per a vomitar i no parar. Fecs ! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Valoració:4menosmas
Per biel lliteres, fa 12 mesos
Sembla que al Sr Vilalta li va be que els pacients dels hospitals publics menjin fatal. Deu ser que considera que aixi marxaran abans de l'hospital, o potser no voldran ingresar-hi, Deu estar convençut que es una tactica per estalviar ingressos i escurçar l'estada hospitalaria, per generar estalvi que no beneficiara ni als malalts ni als treballadors, pero potser beneficia al gerent del'hospital, els responsables de IB salut i als propietaris de l'empresa de catering
Quin control tenen aquests controladors?
Valoració:4menosmas
Per Joan Daunis Pijoan, fa 12 mesos
Impossible de creure que aquesta situació de mal tracte alimentari es pugui donar també als treballadors del centre. No m'ho puc creure! Ón és la lluita laboral dels representants sindicals (ah, que no hi ha ningú?) per les bones condicions alimentaries?
A l'imbecil d'en Vilalta algú l'hi ha d'explicar que la alimentació amb productes de bona qualitat també forma part del procès de curació dels pacients.
Jordi Puig, sempre amb tu!
Valoració:5menosmas
Per Pep, fa 12 mesos
Carlos Vilalta, no creo que pensaras igual si esa basura se la dieran a tu madre, con todos los respetos para ella pero tu,para mi eres lo más parecido a un cerdo.
Valoració:3menosmas
Per Rosalia, fa 12 mesos
Això és una vertadera porqueria. Algú s'està embutxacant els diners .
Valoració:14menosmas
Per Defer, fa 12 mesos
Un hospital de persones, Vilalta, no te equivoquis. Aquí l'únic animal ets tu.
Valoració:8menosmas
Per Ja ho val!, fa 12 mesos
I quin cuiner o empresa de càtering té la barra d'elaborar aquestes porqueries?
Perque per subministrar això a persones, encara més a malalts, o bé no se té la més mínima noció del que és cuinar, o bé és que s'ha estudiat per fer malament el menjar i de la manera, que faci el major mal possible al que s'atreveixi a tastar- ho ?
O tal vegada, és que la gent que treballa a Sant Joan de Déu ha embogit? O que enlloc de valorar la formació i l'experiència, valoren l'amiguisme i els enxufs?
Valoració:12menosmas
Per Xx (ver), fa 12 mesos
És per a sortir pitant i no parar fins a ca nostra !!!!!!!
Valoració:15menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
Señores, eso es un hospital, no un hotel a la carta.
Valoració:-22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente