algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Els docents de fora de Mallorca s'hauran de desplaçar fins a l'illa per a participar a les oposicions

Els darrers anys, les oposicions a docents de les Illes Balears es feien per illes: cada illa tenia les seves places i els seus tribunals. Però a les oposicions d'enguany, programades per al juny, donat que s’ofereixen les places d’estabilització que són d’àmbit autonòmic conjuntament amb les places de reposició, els dos processos seran d'àmbit autonòmic i únicament hi ha intenció de posar tribunals a l’illa de Mallorca.

Els tribunals seran d'àmbit autonòmic, la qual cosa vol dir que hi haurà eivissencs, formenterencs i menorquins que hauran de desplaçar-se a Mallorca bé per a participar de les oposicions o bé per a formar part dels tribunals. Aquesta circumstància suposa una sèrie de problemes i desavantatges per a tots els docents de fora de Mallorca.

Aquest fet també serà un entrebanc pel que fa al funcionament dels centres on els aspirants facin feina en aquell moment, deixant-los desprotegits gran part dels dies.

Així ho ha denunciat aquest dijous el sindicat CCOO Illes Balears, com també l'STEI Intersindical, que apunten que malgrat que les oposicions siguin per a tot l'àmbit de les Illes Balears, «els tribunals es poden distribuir per illes i repartir el nombre de places proporcionalment, igual que quan hi ha més d'un tribunal per especialitat».

Des de CCOO reclamen solucions per a resoldre aquesta situació que deixa en desavantatge els docents d'altres illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa dervers d'un any
Tot això és vergonyós. Les oposicions es fan a l'estiu, amb ones de calor, a aules sense aire condicionat, havent aules disponibles que si en tenen, mentre la gent de la conselleria està al seu despatx ben fresqueta. I a més un jutge ha admès a tràmit un recurs contra el concurs per part de la plataforma d'opositors sense plaça, amb el perill d'una suspensió cautelar. Algunes coses no es poden fer pitjor.
Valoració:5menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
Tot això que sembla fet aposta per crear ressentiment entre illes com denuncia en Guillem va en paral·lel a sa marginació des català o a sa incapacitat de resoltdre es problema de s'habitatge
Valoració:5menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Una convocatòria de l'Administració Autonòmica feta amb el cul. No han tingut gens de consideració, ni miraments, ni empatia cap a la gent d’Eivissa, Formentera i Menorca. Sembla fet aposta per crear ressentiments entre la població de les Illes, tot el contrari del que s'ha de fer per a cohesionar la nostra Comunitat Autònoma.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente