algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

L'STEI reclama a la Conselleria d'Educació que hi hagi tribunals d'oposicions a totes les illes

211761

El sindicat STEI denuncia que la Conselleria d'Educació no posi cap mena de facilitat i obligui a les persones que participen de les oposicions d'estabilització a haver de presentar-se a una illa diferent del seu lloc de residència, amb els consegüents costos de desplaçament i allotjament.

La Conselleria d'Educació va anunciar que a les properes oposicions, tant les d'estabilització com les ordinàries, només hi haurà tribunals a l'illa de Mallorca, un fet que obligarà els aspirants de Menorca i les Pitiüses a desplaçar-se a l'illa major i haver-hi de romandre, els mesos de juny i juliol, amb els elevats costos que això suposa.

L'STEI assegura que aquests fets suposen «una negligència que no es pot permetre de cap manera». El sindicat rebutja també la manca de diàleg de la Conselleria d'Educació per no haver duit «als àmbits pertinents» la negociació de la localització de les proves per a accedir a la condició de funcionari de carrera.

Des del sindicat reclamen una rectificació a la Conselleria perquè hi hagi tribunals a totes les illes i perquè «no carregui damunt les espatlles del col·lectiu interí, ja de per si precaritzat, els enormes costos d'un desplaçament i un allotjament dins uns mesos en plena temporada alta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.