cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
21°

El PP de Menorca s'oposa a la possibilitat de limitar l'entrada de vehicles a l'illa

El candidat al Parlament pel PP de Menorca, Jordi López Ravanals, ha acusat aquest divendres el Consell de Menorca de voler aprovar un 'decretàs' per limitar l'entrada de vehicles, mesura a la qual s'oposa el partit. «Amb les coses de menjar no es juga i estem enviant un missatge devastador als mercats», ha declarat. També ha afegit que «no té sentit anar a Fitur a promocionar Menorca i després dir que està saturada».

López ha indicat que, a diferència de Menorca, el Consell d'Eivissa «ha realitzat un rigorós estudi que analitza les entrades i la seva tipologia», «en permanent actualització», i que compta amb el suport de diversos agents socials «amb l'objectiu que sigui una norma consensuada». Critiquen que a Menorca s'hagi obviat aquest pas, que consideren «imprescindible».

D'altra banda, Juan Manuel Lafuente, diputat autonòmic, ha afirmat que existeixen «dubtes jurídics» en el text de la nova llei que ho habilitarà. En conseqüència, el PP es planteja sol·licitar un dictamen al Consell Consultiu, seguint la recomanació de la directora de l'Advocacia de la Comunitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
No vos faria mal al cervell que les illes tenen límit, cosa que no té le vostra inteligencia, anau sobrats de bogeria, i de ganas de fer lo contrari del seny.
Només pensau en vendre territori i esplotar-lo fins que rebenti, i després vénen les lamentacions, no ho aguere pensat mai.
L'ambició sempre ha perdut el PpP pute partit podrit
Valoració:-1menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Clar, els peperos a favor d'una invasió de més colons castellans, i així poden comandar a l'illa sense oposició. Màfia i delinqüència.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente