muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Menorca podrà limitar l'entrada de cotxes a l'illa durant l'estiu

La Llei Menorca Reserva de la Biosfera es troba en procés de negociació entre l'equip de Govern de les Illes Balears i la formació Més per Menorca. Segons han informat des de la formación menorquinista, el text que finalment serà discutit i eventualment aprovat pel Parlament és, en essència, el mateix que emanà, no sense tensions ni debat, del Consell de Menorca.

Els punts de major discrepància entre la proposta i la redacció final foren les fonts de finançament de les despeses públiques previstes a la llei, qüestions competencials i la possibilitat de limitar l'entrada de vehicles a l'illa. Sobre aquest punt, els interlocutors encarregats de debatre el contingut de la llei han acordat que la llei preveurà, sense necessitat d'una ulterior disposició reglamentària que ho autoritzi, limitar mitjançant un «procediment àgil» l'entrada de vehicles a l'illa.

Sobre el finançament, la llei preveurà que un 75% dels cinc milions d'euros sigui assumit pel Govern, mentre que el restant 25% correspondrà al Consell de Menorca. Les competències per a desenvolupar normativament la llei i executar-ne el contingut recauran principalment sobre el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa dervers d'un any
Molt bé.Ja era hora.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente