algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Cursach demana 200 anys de presó per a Penalva, Subirán i els policies que el varen investigar

Els advocats de Bartolomé Cursach, Bartolomé Sbert i Jaime Lladó han presentat un escrit davant del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) sol·licitant l'obertura de judici oral contra el jutge Manuel Penalva, el fiscal Miguel Ángel Subirán i els agents de la Policia espanyola que els varen investigar en la macrocausa de presumpta corrupció a la Policia Local de Palma.

A l'escrit, demanen penes de presó que sumen 200 anys de presó i 338 anys d'inhabilitació i multes que sumen 2,3 milions d'euros per delictes continuats de revelació de secrets, obstrucció a la justícia, omissió del deure de perseguir delictes, prevaricació i coaccions durant la instrucció de la causa que ara s'ha jutjat a l'Audiència Provincial.

L'escrit d'acusació presentat aquest dijous arriba just després d'acabar el judici a l'Audiència, on la majoria d'acusats, inclosos Cursach, Sbert i Lladó, han resultat absolts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Els fets hi son, però no hi ha proves, desapareixen els testimonis, canvien les versions les parts acusatòries i la fiscalia al final del episodi, demana perdó per les acusacions fetes. Hem tornat a viure una pel·lícula de por que a molts ens ha deixa estorats, mostrant les febleses judicials de l’Espanya actual.
Valoració:6menosmas
Per Fanpor, fa dervers d'un any
Això és ferest! Però
qualcú que sap molt, me va dir que el jutge i el fiscals no son els únics enemics del Padrino mallorquí. I qui sap el que pot passar qualsevol dia.
Val més fer-s'en ben enfora de tot això, no fos cosa que ens caiguéssin damunt restes d'una possible barrumbada sense haver menjat ni begut res a aquestes "festes".
Valoració:4menosmas
Per Coñaque, fa dervers d'un any
I tots fora happy Hour.
Valoració:3menosmas
Per Mein Gott!, fa dervers d'un any
No vull jutjar a ningú !
Però això fa una pudor d’ous podrits q no vos ni podeu imaginar!
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente