nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Tribunal absol Cursach

Isaac Buj - Europa Press

El Tribunal del cas Cursach ha absolt oficialment l'empresari mallorquí Bartolomé Cursach i altres implicats en la causa, entre ells el director general del Grup Cursach, Bartolomé Sbert, en no haver-hi acusació.

«Feim un pronunciament oral absolutori de la major part de les persones acusades, ja que no hi ha part que mantengui l'exercici de l'acció penal», ha dit la presidenta del Tribunal, Samantha Romero. Així, han quedat absolts tots els encausats a excepció de dos policies locals, Josep Mayans i Gabriel Mayol, a qui una acusació particular imputa un delicte de coaccions.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de les Balears ha celebrat aquest dimarts una nova sessió del judici pel cas Cursach, en què Fiscalia i acusacions particulars han presentat els seus escrits de conclusions.

Totes han considerat que no hi ha prou prova o signe incriminatori per a mantenir l'acusació, a excepció de l'advocat que representa el local Sa Trobada, que processa els dos policies.

En el torn d'intervenció, el fiscal Juan Carrau ha afegit que hi ha indicis que han de ser objecte d'investigació, en relació amb delictes de fals testimoni per part d'alguns testimonis, i demana deduir testimoni, una sol·licitud a la qual també s'han adherit algunes defenses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carreroblancovoladorrrr, fa dervers d'un any
Idò mira que feia pudor a femer, tot plegat
Valoració:10menosmas
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
Anaquest país se pudor que puja dels clavaguerams no s'acaba mai, els han absolts per bons al-lots.
Valoració:15menosmas
Per escorpí, fa dervers d'un any
La justícia espanyola és Can Seixanta!
Valoració:19menosmas
Per Ssssxxxxt!, fa dervers d'un any
No vull opinar, no fos cosa que encara me tancàssin a mi a la presó, malgrat no hagi sigut mai al seu redol.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente