nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Centenars de passatgers perden els seus vols per la ineficiència dels controls de seguretat de l'aeroport de Palma

La manca de personal i la manca de qualificació del personal contractat són la principal causa dels greus perjudicis que està provocant entre els usuaris de l'aeroport de Son Santjoan durant aquest mes de juny.

Centenars de passatgers, mallorquins i estrangers, han perdut el seu vol tot i haver arribat a l'aeroport de Palma amb temps suficient per arribar a l'hora prevista de l'embarc. Les raons principals: la massificació que pateix Son Santjoan i la ineficiència dels controls de seguretat que es converteixen en un tap que fa perdre més de quaranta minuts als viatgers.

Albert tenia un vol a Barcelona amb Vueling: «vaig arribar a la porta de control quan faltaven 25 minuts per embarcar. A part de la coa, quan ja era a punt de passar el control, es va encallar una maleta a l'escànner, l'empleada de la seguretat privada va tancar el control de persones i va tardar un quart d'hora en desencallar la maleta i quan ho va aconseguir, al cap d'un segons es va tornar a encallar...» Quan va arribar a la porta «a l'altra punta de l'aeroport», les hostesses de Vueling li varen dir que ja no podia pujar a l'avió, tot i que encara no havia partit. Tampoc li varen donar cap solució alternativa i no li volgueren donar fulls de reclamació ni es varen voler identificar.

Dora, passatgera alemanya havia de viatjar, amb la seva parella, a Hamburg. Tot i arribar prest a Son Santjoan, hi havia llargues coes per validar la targeta d'embarcament i quan va intentar validar la seva li varen dir que ja havia caducat i no la deixaren intentar arribar a la porta corresponent.

Aixa, jove mallorquina que havia de viatjar a Bilbao i que va coixa, va ser sotmesa a dos controls de seguretat a més a més del rutinari, «on, per cert, no va sonar cap alarma». Tot i la coixera va córrer tant com va poder, es va trobar les cintes automàtiques que no funcionaven i va acabar veient com li tancaven les portes de l'embarcament davant els ulls. Cap explicació va servir a les empleades de la companyia aèria i va quedar a terra.

Són només tres exemples dels molts casos que ocorren aquests dies a l'aeroport de Palma.

Aena ingressa centenars de milions d'euros amb l'aeroport de Mallorca, però escatima personal i manté uns serveis molt per davall de les necessitats dels usuaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Albert, fa dervers d'un any
Totalment i completament segur
Valoració:1menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
Todos los que despotrican de nuestro Aeropuerto tendrían ir con los nuevos vuelos a América, seguro que allí no pasan el corte de Pasajero y aprenderían mejor las normas que se recomiendan Antes de tomar un vuelo, Un reconocimiento para esta gente que no se siente identificada.
Valoració:0menosmas
Per La senyora veritat, fa dervers d'un any
Albert. Estàs segur que els culpables són els guardes de seguretat? Segur? Segur?
Valoració:1menosmas
Per Una vigilant del aeroport., fa dervers d'un any
Lo primer de tot, al periodiste que escriu aquesta notícia és per ficar-li una querella, et deman a tu periodiste de pacotilla, com saps tu la cualificación que nosaltres tenim? Hauries d'anar alerta amb segons quins comentaris. En voler t'ho explic i dones una notícia verídica.
Segon. Les coes es formen per:
S'han de separar aparells electrònics o elèctrics, tu pases sense separ-ho, has de sortir, separar i tornar a passar, igual amb els líquids.
Els cinturons es lleven SEMPRE això de no pita...s'ha de llevar si o si, es obligatori per normativa. Antes de volar convendría mirar les normes per el que no les sap i el que les sap i intenta colar... Pues estorba als altres. (Segurament tu fas el cafè, berenes i vas al excusat quan te ve en gana) nosaltres quan podem...
Em podria extendre més en explicar moltes coses que no es veuen i no es saben però els ignorants de torn mai entendrien.
Això de mai passa, fins que passa... Però bé, que fácil es donar la cupa als altres.
PD: EM SENT MOLT ORGULLOSA DEL QUE SÓC I EL QUE FAIG, SENSE TENIR QUE MENTIR NI INFLAR PER GUANYAR "PÚBLIC".
Valoració:6menosmas
Per Albert Fernández, fa dervers d'un any
Sebastià ja pots preparar els 10.000 euros. Jo som un dels passatgers que me varen fer perdre un vol de Vueling i en vaig haver de comptar un altr d’una altra companyia.
Valoració:0menosmas
Per Cristina Zuazaga, fa dervers d'un any
Me parece indignante que saquen una noticia sin constatar la información, pero no me sorprende, pero lo que más me molesta es que hablen de la falta de preparación del personal, por tres personas que hablen sin pruebas. Primeramente los pasajeros hacen caso omisio de las normativas, que saquen sus líquidos en sus respectivas bolsitas de no más de un litro con botes de no más de 100ml, saquen sus aparatos electrónicos de las maletas y se quiten los cinturones y pulseritas... Por eso se tarda tanto en los filtros, no por la ineficiencia del personal contratado. Que se quiere seguridad pero que no se pare a uno... Flipante
Valoració:-8menosmas
Per Molta feina i poca gent, fa dervers d'un any
A l´aeroport n´hi han una senyors vestits de verd fosc que ben justet parla el casteyano i és clar, no els demanau gaires coses més. S´han d´assegurar de moltíssims detalls d´emergència estatal, língüístics, migracionals, anticorrupció, covid, estupefaents, independentistes, anticatalanistes, espiaments, extradicions, comerç il.legal, aus exòtiques, animals en perill d´extinció, tràfic d´armes, prostitució, segrestos, maltractaments, control d´estisoretes de manicura, i un llarg etcètera. I com comprendrem, no arriben a tot arreu, i més quan tot això ho han de fer parlant solament en casteyano. És massa feina per a uns pobrets que n´hi han pocs i a més cobren poc...
No ens extranyem doncs que qualcun dia en concret es puga fer alguna coa de gent. És comprensible !
Valoració:9menosmas
Per un vei, fa dervers d'un any
No m'estrenyaria que fos a posta, per tenir una excusa per l'ampliació de l'aeroport.
Valoració:10menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any
Però com es posible que publiqueu aquestes barbaritats? Si sou capaços de verificar qualsevol des tres casos i que hagin estat per temps a nes control de seguretat vos ingrés 10.000 euros
Valoració:0menosmas
Per Luis Fernando de ayarra tamargo, fa dervers d'un any
La seguridad en el aeropuerto de son San Juan es una puta mierda
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente