algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Son Bonet Pulmó Verd crea una àrea recreativa i amplia el bosc urbà

La plataforma 'Son Bonet Pulmó Verd' ha creat aquest dijous una àrea recreativa a la zona verda, gràcies a col·laboracions de comerços i empreses, amb quatre taules i bancs de pícnic, i en les pròximes setmanes n'instal·larà més. A més, ha continuat amb la sembra d'arbres, que ja superen el milenar d'exemplars.

Aquest dijous també s'ha realitzat un apadrinament dels arbres simbòlic per part dels nins de Marratxí, amb la instal·lació de plaques i dibuixos en defensa d'aquesta zona i contra el parc fotovoltaic que Aena planeja.

Segons ha explicat la plataforma en un comunicat, aquesta nova acció s'ha realitzat amb l'objectiu de «dignificar» l'espai lliure públic de Son Bonet, i davant el «menyspreu» d'Aena que reclama aquest terreny «per interessos especulatius vinculats a l'energia».

«Ningú ha posat en dubte que el projecte que presenta AENA és una agressió als veïns i veïnes de Marratxí. AENA no ha mostrat en cap moment ni comprensió, ni ha escoltat el missatge del poble, ni tan sols s'ha mostrat receptiva a dialogar», han censurat.

D'acord amb la plataforma, «és clar que AENA està immersa en una crisi de gran importància i necessita fer calaix, però la gent de Marratxí no està disposada a pagar la seva desfeta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.