algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Esperança Bosch, directora de la Càtedra de Gènere de la UIB: «Avui ha guanyat el renou, però la raó tornarà. Hem de poder debatre-ho tot»

La directora de la Càtedra de Gènere i professora de Psicologia de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Esperança Bosch, ha lamentat que «els insults hagin substituït l'intercanvi d'idees», després de la cancel·lació de la conferència 'Nadie nace en un cuerpo equivocado: éxito y miseria de la identidad de género', a càrrec de Marino Pérez i José Errasti.

La UIB ha decidit suspendre l'acte davant la impossibilitat de «garantir el desenvolupament normal de l'acte davant les protestes convocades».

Ben Amics i La Llave del Armario, les dues entitats que pertanyen a la FELGTBI+ a les Balears, havien denunciat l'organització d'una conferència transfòbica a la UIB i la presentació del llibre amb el mateix nom per part dels mateixos autors a la Casa del Libro.

A través de les seves xarxes socials, Bosch ha expressat que «la universitat és i ha de continuar sent un espai obert de debat lliure». «Avui ha guanyat el renou, però la raó tornarà. Hem de poder debatre sobre tot, amb arguments, sense crits ni amenaces», ha assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Posats a comprar llibres, en hi ha de molt bons, fa mes de 2 anys
No crec que amb tants llibres interessants que s'editen a diari, que ningú amb el cap a damunt de les espatlles tudi els doblers i el temps, en llegir el que diuen aquests psicòlegs de dubtòs paradigma, ja que el mono-tema d'aquesta gent el coneixem tots de sobra i és tan avorrit, fals i pueril com la "lingüística gonella".
El que ha estat decepcionant, ha sigut l'actitut de la UIB, que després de prohibir altres conferències, ara se despengi en favor d'aquests lluitadors en contra dels drets dels altres, aludint que s'ha se poder debatre tot.
UIB, UIB: Qui t'ha vist i qui te veu!I. I tanmateix, dinant preferència a aquesta gent rància perque monti les seves activitats a la Universitat, els fatxes no s'aturatan de remugsr i continuaran estant en contra de que les Illes Balears tenguin una universitat, perque el que no volen és competència per part de gent treballadora més intel.ligent que els seus fills i els seus nets,que se poden permetre estudiar a uba universitat privada, o bé estudiar fora de les nostres illes, i que és per aquest motiu, que els molesta tant.
Valoració:0menosmas
Per Virgili, fa mes de 2 anys
No sabia res de la presentació d'aquest llibre a la UIB. Amb tanta polseguera com s'ha produït ara tenc curiositat per conèixer el seu contingut i per això me'l compraré, cosa que no en feia comptes. La protesta ha estat publicitat gratuïta per al llibre.
Valoració:7menosmas
Per Massa tolerants amb la intoleránciq, fa mes de 2 anys
Doncs jo record que s'han prohibit altres conferències, per ara venir a dir que s'ha de poder debatre tot, fins i tot el que diuen els que volen prendre drets a persones i a col.lectius.
Jo estic molt bé amb el meu sexe i el meu gènere, però sé que l'home o la dona que no estan conformes amb el que els ha donat la natura i se senten de l'altre, han de poder solucionar el seu problema, com qualsevol altre problema que se pugui tenir..
Si no s'aturen a aquests insolidaris, un dia se posaran en contra de que les perdones miops duguin ulleres o s'operin per veurer-hi bé, o voldran que se suprimesqui la sanitat pública, perque diran que les malalties i les minusvalúes i defectes els envia Déu.
És indignant, que amb tants problemes i tantes injustícies com hi ha, aquests entromesos s'hagin d'oposar a que se resolguin els problemes que pateixen unes persones. És immoral i el títol de.psicòleg no els autoritza a fer mal.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente