cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El Comitè d'empresa dels SFM continuarà amb les aturades després de la negociació fallida d'aquest dissabte i es tornarà a reunir dimarts amb el Govern

El Comitè d'empresa dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha anunciat aquest dissabte, després d'una nova negociació fallida amb el Govern, que continuarà amb les aturades previstes i tornarà a reunir-se amb l'Executiu balear dimarts que ve.

Segons ha valorat el Comitè d'empresa de SFM, la reunió mantinguda aquest dissabte ha estat un «fracàs estrepitós». I és que, ha assegurat, la negociació, represa al punt de l'anterior, «no ha afegit ni aportat res, al contrari, es pretén eliminar del text parts troncals del conflicte, com el model de gestió del tramvia, o fórmules efectives per al creixement i millora de serveis».

Davant aquest escenari, José María Briz, qui és membre del Comitè d'Empresa de SFM, ha advertit que el calendari d'aturades continua segons l'anunciat. En concret, dilluns que ve es preveuen aturades en tots els serveis entre 06.45 i les 08.15 hores; així com entre les 17.00 i les 18.30 hores.

El dimarts, el Govern ha tornat a citar al Comitè d'Empresa a les 08.30 hores per a continuar amb les negociacions i tractar d'evitar així més futures aturades, com les previstes per al dijous que ve, coincidint amb la celebració del Dijous Bo a Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.