nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

La Conselleria de Salut tira vinagre a la ferida i menysté les discriminacions: «suposen només el 0,00058 per cent»

Els ciutadans de les Illes Balears han d'estar una mica més preocupats per la seva salut. Si els responsables polítics de la seva salut tracten de la mateixa manera totes les ferides, val més partir corrent.

La Conselleria de Salut ha assegurat aquest dijous al diari Ultima Hora que «es duen a terme més de 10 milions d'actes mèdics amb interrelació entre professional i pacient a l'any i que les 58 denúncies registrades davant l'Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics suposen només el 0,00058 per cent d'aquestes interrelacions».

La Conselleria, en comptes d'entendre que les denuncies són només el símptoma epidèrmic d'una afecció molt més estesa i per a molta gent ben dolorosa, es dedica a minimitzar, menystenir i menysprear les persones que pateixen el xantatge d'haver de triar entre la seva lliure opció lingüística o ser ateses per funcionaris públics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per A TOTHOM..., fa mes de 2 anys

Vaja quin raonament quan són els responsables de garantir els drets a tothom.
Si no serveixen que pkleguin!

Valoració:2menosmas
Per Incontinèntio Maximo, fa mes de 2 anys

Balnearium, te veig molt malament. Pren vitamines.

Valoració:1menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Lengua panca renegatus 0,00058%

Valoració:0menosmas
Per Unaperaquí, fa mes de 2 anys

Ben cert, llegeixen les dades com volen. Si ho ha denúncies, imagina't quanta gent no ha denunciat, i com diuen en un altra comentari, treuen el percentatge mesclant castellanoparlants, que evidentment no es ja són atesos en la seva llengua, no fos cosa es queixin.

Valoració:3menosmas
Per Lisa, fa mes de 2 anys

I que volem de un govern que per fer un pet ha de demanar permís a Madrid? Que esperem de un govern sucursalista? Aquí els forasters s'han fet els amos i encara que siguin unineuronals, fan el que volen, i posen per sobre de la nostra salut la seva prepotència xulesca, perquè sense això són una merda fermada en un pal...I el govern abans defensarà els seus drets que els nostres..

Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Pepeta
Tú siempre pides mucho, pero nunca mueves una oreja.
Sal a la calle.
Mójate.
Bla, bla, bla, bla, bla……..

Valoració:-3menosmas
Per No fa cap gracia, fa mes de 2 anys

Això és una fal.lacia. El percentatge està tret del total de les actes, que inclouen molts pacients castellanoparlants. La Consellera se'n riu dels pacients mallorquins tot convertint-los en una xifra irreal .

Valoració:8menosmas
Per a n´Emigrante, fa mes de 2 anys

Ací hi ha es fatxot de torn que sempre patina. Per què no prens ta pastera i retornes d´on has vingut ?
Ací no hi fas res de bó ni de profit.

Valoració:6menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 2 anys

"Blai Bonet, el fons del mar" entrevista de Jordi Coca, Serra d'or, gener 1981



Per anar bé necessitaríem un sol president [...] per a tot el País Català; perquè tampoc no cal dir Països Catalans. No. País Català i prou. I un sol president. Un president per al País Català. El President [...] hauria de ser-ho del Principat, de les Illes i del País Valencià. Això de les autonomies ho espatlla tot. És com el conte de la vella per no arribar-ho a tenir mai. Et fan transferències de vint-i-cinc cèntims amb dues dècimes i s'obliden de la geografia, el llenguatge i el tarannà, que són realitats històriques com una catedral.



http://www.mallorcaweb.com/magpoesia/bonet-blai/paraula.htm

Valoració:5menosmas
Per Xim, fa mes de 2 anys

Ja sabem que se solia fer amb les herbes molles.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente