algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Busquets fa balanç de la seva tasca i assegura que «la cultura no s'atura»

La vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha assegurat aquest dijous que «el sector cultural sap que al Departament de Cultura hi té un aliat» i ha destacat que, a pesar de la pandèmia, «el 2020 vàrem augmentar el pressupost, el 2021 el vàrem mantenir i l'hem executat en un 90%».

Entre altres accions, Busquets ha destacat la línia d'ajudes extraordinàries tramitades de forma especialment àgil que «ha permès que la cultura estigui en marxa» durant l'impacte de la Covid-19. La responsable de Cultura també ha mencionat altres accions, com ara i entre d'altres, la recuperació de les exposicions els projectes del Teatre Principal, tan propis com en col·laboració amb altres teatres, o la flexibilització del CACIM (el catàleg d'activitats culturals per a ajuntaments), que s'ha agilitzat i adaptat a la pandèmia.

En resposta a la interpel·lació feta per la consellera del PP Antònia Roca, la vicepresidenta de MÉS ha respost que «la negror que vostè manifesta no m'estranya, perquè és la que el sector cultural li va manifestar al Partit Popular quan governava». Per això, ha defensat Busquets, «el sector cultural es manifestava en contra de les retallades. Sap on és ara el món de la cultura? Està creant i està fent feina al Principal, a la Misericòrdia i a les places i teatres dels pobles de Mallorca. La cultura no s'atura».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.