algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Les Balears, en la llista ambre del Regne Unit des d'aquest dilluns

El canvi de les Balears a la llista ambre de viatges de risc per la Covid-19 del Regne Unit ha entrat en vigor aquest dilluns, tot i que el ministre britànic de Transports, Grant Shapps, ho va anunciar dimecres passat a través de Twitter.

Amb la decisió del Govern britànic, tot l'Estat espanyol, incloses les Illes Canàries i les Illes Balears, es troben des d'aquest dilluns en la llista ambre de viatges de risc per la Covid-19 del Regne Unit.

Per al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, en la decisió del Regne Unit de passar a les Balears a la seva llista ambre de viatges «no hi ha perjudici». A més, ha assegurat que les Balears continuen sent «un destí segur».

Així, el també portaveu del Govern ha subratllat que totes aquelles persones vacunades amb pauta completa no hauran de guardar quarantena a la tornada. Tampoc ho hauran de fer els menors de 18 anys.

«Més de 35 milions de britànics poden viatjar amb doble pauta completa de vacunació. Per tant, rebrem persones vacunades al complet i de viatges familiars», ha comentat Negueruela, alhora que ha defensat que es tracta d'un tipus de turisme «que sempre ha defensat el Govern».

Per la seva banda, la presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), Maria Frontera, ha assegurat que la decisió del Regne Unit de passar les Balears a la seva llista ambre de viatges generarà un «descens en les reserves i cancel·lacions».

En declaracions, ha considerat que aquesta decisió també podrà portar «possibles cancel·lacions anticipades» d'aquells ciutadans britànics que estiguin a les Illes i no puguin guardar quarantena en arribar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.