algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El Govern assumeix la despesa dels 249 estudiants aïllats a l'hotel Covid pel megabrot

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha detallat aquest dilluns que el Govern assumeix la despesa dels 249 joves aïllats a l'hotel pont Covid Palma Bellver pel macrobrot associat a viatges d'estudis a Mallorca.

En roda de premsa després del Consell de Govern i acompanyada pel vicepresident de l'Executiu, Juan Pedro Yllanes, la consellera ha explicat que les Balears són una de les comunitats que té hotels pont a totes les illes per a fer front a aquest tipus de situacions.

Gómez ha indicat que el lloguer mensual d'aquest hotel és una cosa que ja assumeix el Govern independentment del seu nivell d'ocupació. No obstant, ha remarcat que ara hi ha despeses ocasionals, com l'alimentació, seguretat i prestacions sanitàries, que són assumits pel Govern.

A continuació, ha explicat que aquestes despeses seran compensades a través dels fons de cohesió del Ministeri de Sanitat, en els quals es determina quines despeses sanitàries són gestionades per altres comunitats per a compensar-los.

Des de Salut han confirmat que dels 249 estudiants aïllats a l'hotel pont de Palma, més els 16 que estan a l'espera de ser traslladar, el repartiment per territoris és el següent: 214 són d'Andalusia, 21 de Madrid, 18 del País Basc i 12 de Galícia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 2 anys

Els ansiosos de fer negoci amb els viatges d'estudis , els promotors turístics, els impulsors i organitzadors de les macro-festes, son els que han de pagar les factures. Els joves que naturalment desitgen diversió, festes i contactes socials, son víctimes de l'ambició dels negociants del oci sense escrúpols.

Valoració:1menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Totalment inadmisible!
El que s'ha de fer és cobrar-los les despeses generades per aquest grup d'anormals, i tots els danys creats en conseqüència també cobrar-los-hi.

Valoració:4menosmas
Per Veritat, fa mes de 2 anys

D´això se n´han de fer càrrec els Hotelers i els que criden SOS turisme.
Per la seva culpa estam tots exposats!
Això és matar el turisme. Ja diuen que no tornaran mai més. I els alab el gust!

Valoració:8menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

En poques paraules: sortirà dels nostres imposts. Sou molt "rumbosos" amb els diners públics, paguem Fantas a tot déu, però amb les llistes d'espera sanitàries i les escoles no sembla que seu tan generosos.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente