cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Comença el rodatge de 'Mòpies', la primera sèrie conjunta d'IB3, TV3 i À Punt

La primera sèrie conjunta d'IB3, À Punt i TV3 ha començat, aquesta setmana, el seu rodatge. La nova sèrie de ficció 'Mòpies' constarà de 4 episodis de 55 minuts cada un.

El repartiment l'encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet i estaran acompanyades per actors i actrius de les Balears, de Catalunya i del País Valencià.

La sèrie ha estat creada i dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l'equip de guionistes d'aquesta producció.

'Mòpies' és una sèrie de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana, i conta la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d'estiu on experimenta un succés traumàtic. Enfront aquest inexplicable fenomen, Bel juntament amb la incondicional ajuda de Judith, una jove monitora, i la col·laboració de Gori i Hilda, dos nins del campament d'estiu, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

Aquesta sèrie de ficció estarà enllestida a finals d'any i tot seguit estarà pendent de programació per part de les tres cadenes autonòmiques.


IB3, À Punt i TV3 han col·laborat en els darrers anys en la coproducció de programes com Favorits o pel·lícules per la televisió com per exemple, La mort de Guillem, premiada als Gaudí i als Premis de l'Audiovisual Valencià, i Frederica Montseny, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marieta de l'Ull Viu, fa mes de 2 anys
On posa "actors i actrius de les Balears" podem llegir: de Mallorca.
Està molt bé, aquesta varietat de gent i d'accents, però notam a faltrar a les sèries d'IB3 una presència realment "balear" ... que ja ho sabem, no hi ha gaires actors i actrius a Eivissa, Formentera i Menorca, però "haberlos, haylos"!
És que nomes s'enrecorden de les altres illes l'1 de març o què?
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente