nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

EUIB: «És essencial fer una aposta decidida per la mobilitat col·lectiva, especialment pel ferrocarril»

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) reclama la reposada en marxa de la concessió que disposa els Ferrocarrils de Sóller. Els mínims que marca la gestió del servei, al recorregut que junta Palma amb el Port de Sóller, són de 4 freqüències diàries, mentre que l'empresa, avui en dia, només en fa 2.

Segons el coordinador general d'EUIB, Juanjo Martínez «És essencial fer una aposta decidida per la mobilitat col·lectiva, especialment pel ferrocarril, per tal de reduir l'impacte ambiental a Mallorca».

EUIB reclama així reduir al màxim el transport rodat, malgrat que aquesta línia ferroviària sigui una activitat enfocada al turisme, redueix la mobilitat en cotxe entre els municipis de Palma i Sóller. Aquest fet és important davant una temporada turística que ja ha començat a escenificar-se i cal apostar decididament pel transport col·lectiu.

L'organització també ha volgut recordar que l'empresa disposa de treballadors en situació d'ERTO mentre que a la vegada incompleix les condicions de la gestió de la línia ferroviària, tal com han denunciat els treballadors..



Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Gràcies a la corrupció i a la renovació de la concessió per par del Govern Balear, avui el tren de Sóller no es de gestió i titularitat pública

Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Alberto Garzón, cap d'IU i ministre dd consum del Gobierno, què diu de les pujades del llum, benzina, gas i etcètera? Jo no he sentit que hagi dit res.

Valoració:3menosmas
Per Mary, fa mes de 2 anys

Más barato es irse a la península en avión que el ticket del tren aSoller

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente