algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
12°

El Moviment Feminista de Mallorca convoca una concentració a Palma amb motiu del crim masclista de sa Pobla

Moviment Feminista de Mallorca ha convocat per a aquest dimecres, 19 de maig a les 19.00 horas, una concentració a la plaça d'Espanya de Palma, per l'assassinat de Guarda Ouchene, de 28 anys, i el seu fill menor d'edat, de 7, els cossos dels quals van ser descoberts aquest dilluns a la seva casa de sa Pobla.

Segons ha expressat el Moviment Feminista de Mallorca als mitjans, les feministes estan «consternades i plenes de ràbia i de dolor» per l'assassinat.

Per això, han convocat diferents concentracions per a mostrar el seu rebuig al crim masclista ocorregut aquest dilluns a Mallorca, entre les quals destaca la prevista a Palma.

Si bé, fins al moment, s'han convocat quatre concentracions més. Una, aquest dimarts, 18 de maig, en la plaça de l'Ajuntament de Sant Llorenç. I, les altres tres el dimecres, una a Felanitx --19.00 hores en la plaça de Sa Font--, una altra a Manacor --20.00 hores en la plaça de Sa Bassa-- i l'última a Lloseta --plaça d'Espanya--.

El Moviment Feminista de Mallorca no ha descartat, en qualsevol cas, que durant les pròximes hores i dies s'afegeixin altres pobles i col·lectius a les concentracions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Peer a què serveixen aquestes concentracions?
No s´hauria de fer qualque cosa més efectiva contra els criminals?
Fa anys de les concentracions i s´ha solucionat res?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente