cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La UOB denuncia «manca de transparència» en les explicacions de Martí March quant a Inspecció Educativa

La UOB Ensenyament continua exigint que s'aclareixin tots els aspectes que envolten el polèmic nomenament de la nova cap d'Inspecció Educativa, Camila Tudurí.

«En resposta a la pregunta parlamentària formulada des de l'oposició el passat dimarts 11 de maig, Martí March va deixar sense respondre un dels principals interrogants que encara pengen d'aquest assumpte: com així més d'un mes després de l'anunci fet per la Conselleria encara no s'ha publicat en el BOIB el nomenament de la nova cap d'Inspecció Educativa?», ha remarcat la UOB.

A través dels serveis jurídics del sindicat, han sol·licitat formalment a la Conselleria que doni resposta a aquesta qüestió. A banda d'això, també han sol·licitat l'informe elaborat pels serveis jurídics de la Conselleria que segons Martí March avala el canvi normatiu efectuat respecte a la regulació del Departament d'Inspecció Educativa.

Des de la UOB Ensenyament volen deixar clar que «d'entrada no pretenem qüestionar la idoneïtat de la persona escollida sinó el fet que el procés s'hagi desenvolupat sense amagar una intencionalitat política, seguint la normativa vigent i respectant els principis de mèrit, capacitat, transparència i publicitat. Com a sindicat compromès amb una educació pública i de qualitat consideram que es tracta d'un deure moral el fet d'exigir transparència als nostres governants quan dubtam d'un procediment administratiu».

Així, reafirmen que el cos d'Inspecció Educativa ha d'estar «lliure de qualsevol sospita d'ingerència política sigui quin sigui el partit que governi la Comunitat Autònoma». «No farem cap passa enrere fins que tota la comunitat educativa sàpiga ben cert que s'han seguit les passes previstes per escollir la persona que té la responsabilitat de supervisar la correcta aplicació de la normativa educativa», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.