algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

[ÀUDIO] Jucil retreu al batle de Capdepera que hagi fet públiques les queixes sobre la Guàrdia Civil i li exigeix que se'n retracti

L'Associació Professional de la Guàrdia Civil (Jucil), ha sol·licitat al batle de Capdepera, Rafel Fernández, que rectifiqui les seves paraules en què «posa en dubte» la intervenció de la Guàrdia Civil en el cas de l'arrest dels agressors d'un agent de la Policia Local.

En una nota de premsa, el secretari provincial de Jucil, Tomás Quesada, ha lamentat que les paraules de Fernández diu que són «una falta de respecte, un insult i una acusació vetllada d'irregularitats».

Quesada ha assegurat hi ha un «profund malestar i disgust» especialment entre els components de la Guàrdia Civil al 'Puesto Principal' d'Artà, «que veuen com un edil d'una comarca en la qual treballen i vetllen per la seguretat dels seus ciutadans ha qüestionat el seu treball, sembrant el dubte sobre el comportament dels servidors públics que han demostrat el seu compromís pel municipi a què Rafel Fernández representa».

Fer callar el batle

Jucil vol que el batle de Capdepera calli, que no expliqui públicament les irregularitats que ha vist en l'actuació de la Guàrdia Civil i que «per responsabilitat institucional» traslladi les seves inquietuds davant la Junta Local de Seguretat i no ho denunciï davant la ciutadania.

A més, han remarcat que han demanat l'empara i suport de la delegada del Govern espanyol a les Balears, Aina Calvo, sobre l'actuació de la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Que dice @M que él paga el sueldo a la GC y que éstos dan un mal servicio a cambio.
Quizá te servirían mejor si les pagases más.
Con todos los cargos que tienes y las conferencias que debes dar, estírate un poco, hombre.

Valoració:0menosmas
Per És molt preocupant, fa mes de 3 anys

O sigui que s'encaren amb to amenaçador als ciutadans, que son els paguen els seus sous, perque han denunciat una irregularitat comesa pels seus numeros?
Que pensin que si s'els té és per servir al poble, no per imposar se sobre ell.
I els sindicats existeixen per defensar sous i condicions de treball dels seus representats, no per extorsionar a la gent que se queixa d'un mal servei donat o d'una mala actuació.
No me vull ni imaginar que passaria, si tots els sindicats actuàssin de la mateixa manera que ho fan aquest de JUCIL o que el seu homòleg de la JUSAPOL.

Valoració:4menosmas
Per Pepita, fa mes de 3 anys

Aiximateix és gruixat!! Que com que són confidents de la GC puguin vendre... la GC s'ho hauria de fer mirar... i na Calvo, també!

Valoració:4menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 3 anys

Aquest sindicat-associació,per dir.li,colque cosa,es germá bo,del que tenan la pn,jusipol( la 3a. i 4a lletra sobran )amb un 60%,d'afikiació,i presuntament d'inspiració, mès enllá de la dreta; no importa afeixir, res mès.

Valoració:6menosmas
Per un manifestant, fa mes de 3 anys

Les deficiències s´han de publicitar per a ser corregides. El silenci seria còmplice dels fets irregulars, i una manca d´ètica.
Per a que tot segueixi igual de fa mig segle ja tenim el poder central.

Valoració:11menosmas
Per Antoni, fa mes de 3 anys

Autoritaris! Si poguéssin ens afusellarien a tots

Valoració:13menosmas
Per b, fa mes de 3 anys

Més o manco com tu. O pitjor.

Valoració:-7menosmas
Per Què trist!, fa mes de 3 anys

Ben igual que al temps de Franco.
Aquesta gent no ha evoucionat.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente