cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Armengol nega ara que hagi «convidat» els turistes alemanys a venir a les Balears per Setmana Santa

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha negat aquest dimarts que en algun moment hagi «convidat» els turistes alemanys a viatjar a les Balears per Setmana Santa sinó que el seu objectiu ha estat sempre «comercialitzar l'estiu».

No obstant això, no es va entendre el mateix durant la intervenció d'Armengol i de Negueruela en la fira turística de Berlín, ITB de fa dues setmanes. Armengol va explicar que el Govern fa feina amb turperadors, aerolínies i agències del mercat alemany, «amb l'objectiu que les Illes siguin a partir d'abril i, especialment des de juny, la destinació líder del Mediterrani, com abans de la pandèmia».

A aquesta crida al turisme alemany, se li suma que les Balears, juntament amb les Canàries, queden fora del tancament perimetral que sí regirà sobre la resta de comunitats autònomes durant el pont de Sant Josep i Setmana Santa. Ara, amb la incidència de Covid-19 que puja per setè dia consecutiu i multitud de vols arribant des d'Alemanya, Armengol i Negueruela han negat que fos una convidada.

Durant el ple del Parlament, el líder del PP, Biel Company, ha criticat la «cerimònia de la confusió» del Govern passant de voler «sacrificar» la Setmana Santa a convidar els turistes a la ITB de Berlín per a, de nou, tornar a rebutjar l'arribada de turistes en els pròxims dies de vacances.

A més, Company, com molta altra gent, ha criticat que els alemanys puguin venir amb les seves famílies a les Balears mentre els residents no poden reunir-se amb les seves famílies. A més, ha criticat que la vacunació va «a pas de tortuga» i s'ha mostrat «sorprès» per l'increment exponencial de la capacitat de vacunació del Govern després de passar de 80.000 a 260.000 dosis setmanals i ha lamentat que les Balears «estiguin a la cua» de vacunació entre les destinacions turístiques de la Mediterrània.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 3 anys


Aquesta "senyora" no alena per ver.



Serem ben curts de gambals si ens en fiam gens.
Beneits serem si ens fiam de la gran majoria dels "nostres" polítics.

Valoració:2menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

I d'aquell corredor tan segur, tampoc sabia res, dona Francina?

Valoració:6menosmas
Per preguntes, fa mes de 3 anys

Però ella governa o no ?
I no sabia que vindrien ?
Pot ser que ella en tingui un bocí del pastís ?
Ella no és d´aquest món, o estava de vacances ?



Semblaria una alienígena recent aterrat.

Valoració:7menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Fent l'imbècil, ja podreu donar l'estiu perdut. I després haurem d'aguantar els màfies bramant.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente