algo de nubes
  • Màx: 13.35°
  • Mín: 7.77°
13°

Indignació per les vacances dels alemanys a Mallorca: «Podran venir turistes a veure'ns però no ens podrem veure entre nosaltres»

181637

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va obrir aquest dimecres la porta als turistes alemanys per a visitar les Balears per Setmana Santa. Ho va fer en una roda de premsa per a la premsa alemanya, en el marc de la fira turística de Berlín, la ITB.

Armengol va explicar que el Govern fa feina amb turperadors, aerolínies i agències del mercat alemany, «amb l'objectiu que les Illes siguin a partir d'abril i, especialment des de juny, la destinació líder del Mediterrani, com abans de la pandèmia».

A aquesta crida al turisme alemany, se li suma que les Balears, juntament amb les Canàries, queden fora del tancament perimetral que sí regirà sobre la resta de comunitats autònomes durant el pont de Sant Josep i Setmana Santa.

A més, el Govern alemany ha informat aquest divendres que les Balears deixen d'estar considerades de risc; de manera que els alemanys que venguin no hauran de guardar quarantena de 14 dies, com era obligatori fins aquest moment.

En contraposició al discurs de positivisme del Govern, en referència a les dades epidemiològiques de les Balears per a propulsar el turisme alemany, trobam les noves restriccions per als residents. En aquestes, es limitaran entre el 26 de març i l'11 d'abril les trobades socials i familiars a quatre persones en interiors públics, bars i restaurants, a sis persones en exteriors públics -en els dos casos de dos nuclis de convivència- i a un únic nucli de convivència en els domicilis. A banda d'això, com denuncien molts ciutadans, els ciutadans de les Balears residents a la Península no podran tornar a casa pel tancament perimetral de les CCAA on resideixen però sí podran venir turistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Polis, fa mes de 3 anys

Una societat mallorquina que es regira per no poder visitar la segona residència amb la sogra per a fer panades o que el seu fill estudiant a la Península no pugui tornar per Pasqua. Hi ha una classe funcionarial i propietària que, per a preservar els seus interessos, recrea nostàlgicament un món probablement més agradable que el de la generalitat de les persones que vivim a Mallorca. Però per assolir els somnis s'ha de lluitar. I ells no han lluitat. Ni ho faran.
Francesc Macià volia una casa i un hortet...per a TOTS els catalans.
Viatjant i sentint el paisatge a Euskal Herria, hom pot entendre el somni d'una pàtria basca socialitzant. El somni d'ETA.
Però l'èpica de Macià o d'ETA no són a l'abast de la societat mallorquina.



Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@unaperaqui
"Tenc entès que podrà venir a Mallorca qualsevol de qualsevol comunitat que no tengui tancat perimetralment".
Lo que se traduce en "nadie", salvo los canarios, porque se han cerrado perimetralmente todas excepto las islas.
Sigue intentándolo, alma de cántaro.

Valoració:1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 3 anys

Un moment! Tenc entès que podrà venir a Mallorca qualsevol de qualsevol comunitat que no tengui tancat perimetralment. Per tant el problema no és Mallorca, sinó les comunitats que hagin tancat, no? A més, també és permès viatjar d'una altra comunitat si ets d'aquí (sempre segons tenc entès).
Apart, també tenc entès que els que venguin es podran reunir a restaurants, ben igual que noltros. I francament, és bastant més segur reunir-se a restaurant que a cases.
Corregiu-me si vaig errada!

Valoració:5menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@Monja
No.

Valoració:-3menosmas
Per Pancuit, fa mes de 3 anys

A Espanya, els que volen presentar-se a politics haurien de quedar automaticament desqualificats per ser-ho. S'acabarien un munt de problemes.

Valoració:5menosmas
Per Joan Frau, fa mes de 3 anys

Vull donar sa meva enhorabona pels comentaris de tota sa gent que proposa injusticies, agreujaments i d,altres coses similars, trob que tenen moltíssima raó tots. I a sa mateixa gent, sa enhorabona una altre cop, per que per sort, deven haver tengut ingressos durant es darrers 12 mesos, i me supòs que no han hagut de pagar un lloguer i una cuota d,autonom per provar de treure endavant un negoci familiar. I vos desitg de tot cor, que ses preocupacions mes grosses que tengueu, segueixin essent que no podeu anar a fer panades a ca sa sogra. Vos ho dic de bon de veres, ME FEIS ENVEJA. Gràcies

Valoració:-2menosmas
Per peix de roca, fa mes de 3 anys

Els Sociatos amb la mateixa política que els PePPerros, i eixos que els Ciudaguarro´s i Bocs.
Formen un quartet dels més inútils que es podrien presentar per la política del segle XXI.
-Quatro iguales de idéntica nulidá-.
Qualsevol república babanera ho podria fer bastant millor.

Valoració:8menosmas
Per peix de roca, fa mes de 3 anys

Els Sociatos amb la mateixa política que els PePPerros, i eixos que els Ciudaguarro´s i Bocs.
Formen un quartet dels més inútils que es podrien presentar per la política del segle XXI.
-Quatro iguales de idéntica nulidá-.
Qualsevol república babanera ho podria fer bastant millor.

Valoració:8menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

És clar!
TOOOT per als turistes i hotelers!
Els residents si ens morim els és igual!
Què sàpiga tothom per què ens volem independitzar
d´una Espanya corrupta, amb membres de la reialesa a la presó i rei emèrit a l´exili, per qualque cosa, no?

Valoració:8menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Aquesta norma no té ni cap ni peus, i és fruit d'una combinació de mafiosos manipuladors i polítics ineptes manipulats.
Com és possible que els de fora tenguin uns drets (i possibilitats de contagiar-mos) i noltrols no?
Si això és lo que ja va passar devers el juny de 2020: noltros tancats, i els extrangers de visita com si res (i sense control, perquè bastava veure les notícies del descontrol a l'aeroport). I com va acabar? Idò amb pujada de contagis, els països d'origen recomanant que els seus ciutadans no venguéssin (de fet, millor per noltros), i temporada d'estiu perduda (i mafiosos que ho manipularen, emprenyats)
Idò ara, a veure com acabarà. Quarta onada? Un altre estiu tancats? (vaja! Un altre pic els mafiosos remugaran)

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente