nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La policia continua sense identificar el feixista provocador del quad amb la bandera franquista

Malgrat les reiterades denuncies per l'actitud provocadora del feixista que es mou per la zona de Manacor amb una moto tipus 'quad' amb una bandera franquista, aquest continua exhibint el símbol que representa la dictadura franquista impunement.

Aquest dilluns ha estat vist circulant per la carretera de Manacor, segons ha informat el diari Ultima Hora.

El 30 de juny de 2020, alguns manacorins varen denunciar que l'individu del quad acompanyat d'un altre home i d'una dona, havien passejat per Manacor amb simbologia feixista i havien entrat a diverses oficines i comerços per intentar provocar incidents.

El 14 de juliol de 2020, es feia públic un vídeo on es podia veure el quad voltant per Manacor amb la bandera franquista.

El 16 d'agost de 2020, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca denunciava que «els supremacistes espanyols del 'quad' continuen exhibint símbols feixistes amb total impunitat. Avui devora Algaida»,

El 7 de desembre de 2020, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca va tornar a fer pública la denuncia de la «impunitat amb que es mouen els feixistes que es passegen per diversos municipis de Mallorca provocant els seus habitants i exhibint banderes franquistes» i informava que «aquest dilluns els feixistes han estat voltant pel centre de Manacor», «a dues passes de la comissaria de la policia espanyola»

Feixista identificat

Tot i que la policia espanyola continua ignorant les reiterades provocacions dels feixistes, dBalears ha pogut saber que el propietari del quad és Ramón Alaminos Jiménez, reconegut admirador de Francisco Franco i del fundador de Falange, José Antonio Primo de Rivera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Efectivament, per aquí hi ha molts de fatxes, encara que desfressats de pseudodemòcrates.

Valoració:-2menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

No vol. Si os una estelada ja l´haurien enxampat.

Valoració:7menosmas
Per Albert, fa mes de 3 anys

La policia sap perfectament qui és aquest feixista. Viu a Vilafranca i allà el coneix tothom. Si no fa res és per que el feixisme te impunitat en aquest pais.

Valoració:7menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

@Quin avorriment d'idividu!



1.- No sabia que aquest mitjà fos teu.
2.- Estic totalment d'acord amb tu en què: " La vertadera democràcia se bassa en que la llibertat d'uns s'acaba a on comença la llibertat dels damés". Ja m'agradaria que aquest principi s'aplicàs en tots els àmbits.



Per altra banda, no sé qui ets tu per afirmar: "Demostres tenir molt poc autoestima, venint a un lloc a on saps que no ets ben rebut". No en tens ni idea de qui som, i no sé quina autoritat tens per afirmar que aquí no som ben rebut.
El que està ben clar és que avui en dia se qualifica amb massa facilitat de "fatxa" a qui no pensa com un mateix (per exemple, com ha fet n'Arruix!). I per cert, on és la llibertat d'expressió que molts defensen, quan realment el que defensen és que tothom pensi com ells? (i sempre els fatxes són els altres); és ben convenient agafar el diccionari de tant en tant, i en aquest cas per cercar "fatxa" per comprovar que és una manera col·loquial de feixista. Idò consultau el que, estrictament, és un feixista, i potser comprovareu que molts que se les donen de "democrates-progressistes i d'esquerres" cauen dins la definició de feixistes.

Valoració:-7menosmas
Per Lisa, fa mes de 3 anys

Que la policia no sap qui són els del quad, no s'ho creu ningú, segurament van de copes junts...

Valoració:14menosmas
Per Arxi, fa mes de 3 anys

Al que diu si és correcte publicar el nom del delinqüent del quad..doncs jo ho veig bé, perquè els delinqüents quan més enfora millor..i per l'altra espavilat que compara la bandera franquista amb la estelada, dir-li que una està prohibida per motius obvis, si no els sap, que llegeixi una mica de història, l'altra no, per tant no és el mateix...i aquest gilipolles de quad, si entres dins una propietat meva, sortiria amb el quad socarrimat...

Valoració:15menosmas
Per Quin avorriment d'idividu!, fa mes de 3 anys

@Tanmateix: La democràcia no consisteix en deixar qur tothom faci el que vol, ni en deixar que uns molestin i facin la vida impossible als altres. La vertadera democràcia se bassa en que la llibertat d'uns s'acaba a on comença la llibertat dels damés. I si un grup, partit o associació té antecedents de sobra per pensar que pot fer perillar aquesta democràcia, és perfectament llegítim expulsat lo.
I ja m'has cansat. Demostres tenir molt poc autoestima, venint a un lloc a on saps que no ets ben rebut.

Valoració:9menosmas
Per J.L, fa mes de 3 anys

Aquest estiu vaig veure aquesta quad aparcat, mentre la bandera del periquito ondejava, a menys de 50 metres de la Policia Nacional (Concretament a la Rambla del Rei en Jaume 4, 07500 Manacor).



Vaig preguntar a una amistat si això era "normal" i es veu que tothom sap qui són aquests personatjes.



pd. simplement és delicte exibir simbologia feixista.
Au! ves a qualsevol lloc d'Alemanya o Austria i treu una bandera nazi. A vore quan de temps aguantaria la tenen ondejant sobre el quad?

Valoració:8menosmas
Per Sebas, fa mes de 3 anys

a arruix@ no t'agrada la llibertad d'expressió? només si és a favor de les teves idees? pots escriure lliurement a l'Ultima Hora que és de "fatxes"

Valoració:-13menosmas
Per un veí, fa mes de 3 anys

Segurament el més correcte hagués estat posar sols les inicials.
per l'altre banda, segurament si hagués portat qualque senyera o pancarta en contra del rei, o a favor de segons que. Ja estaria identificat, i multat.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente