algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
19°

Continuen exhibint simbologia feixista pels carrers de Manacor, «a dues passes de la comissaria de policia»

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha tornat a fer pública la denuncia de la impunitat amb que es mouen els feixistes que es passegen per diversos municipis de Mallorca provocant els seus habitants i exhibint banderes franquistes. Aquest dilluns els feixistes han estat voltant pel centre de Manacor.

«Els militars espanyols i el borbó envalentonen els fatxes. Avui migdia a Manacor, el famós quad amb simbologia feixista amb total impunitat a dues passes de la policia espanyola», ha denunciat l'ASM des de les seves xarxes.

El passat 16 d'agost l'ASM va denunciar al seu Twitter que «Els supremacistes espanyols del 'quad' continuen exhibint símbols feixistes amb total impunitat. Avui devora Algaida».

Des del mes de juny

El passat 30 de juny dBalears ja es va fer ressò de les denuncies de diversos ciutadans manacorins respecte d'un escamot de militants feixistes que passejava per Manacor amb simbologia feixista i entrava a diverses oficines i comerços per intentar provocar incidents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Tots els feixistes han sortit dels seus amagatalls i s'exhibeixen sense complexos, pensant que fan por a la gent normal.
Però ells que provin de fer coses rares, perque més a prop tindrem les repúbliques catalana i espanyola.

Valoració:7menosmas
Per una lògica contradicció, fa mes de 3 anys

Els faixistes demanant llibertat per a poder-se manifestar, i que si ells manessin ens retirarien totes les nostres llibertats, inclosa la de manifestació.

Valoració:9menosmas
Per haurien de ser dins d´un correccional públic, fa mes de 3 anys

Pobra gent. El seu estimadíssim NO-DO els ha podrit el cervell.
Són un exemple nítid de la mala influència feixista.

Valoració:5menosmas
Per Bubota, fa mes de 3 anys

Això s'embruta. Ja pareix el pròleg de 1936.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente