cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

Més evidències que l'extrema dreta és darrere les manifestacions contra les mesures sanitàries del Govern

Tot i que la majoria de participants a la manifestació de dimarts de la setmana passada contra les mesures sanitàries del Govern hi eren per expressar la seva ràbia i el seu desacord amb la situació generada per la manca d'alternatives per als petits empresaris i treballadors a l'aturada de la seva activitat, cada vegada són més clares les evidències que relacionen els impulsors d'aquestes mobilitzacions amb l'extrema dreta.

D'una banda, a la propera convocatòria ja s'hi han sumat Vox i també altres grups d'ideologia totalitària que a l'anterior hi eren presents, però no ho varen fer públic.

D'altra banda, la roda de premsa convocada pels impulsors de les manifestacions, Víctor Sánchez Valle i Ángel Galeote, va quedar evidenciat el seu odi als mitjans de comunicació en català ja que no varen deixar assistir a l'acte als periodistes dels tres mitjans en la nostra llengua que hi intentaren assistir-hi.

Del binomi de portaveus, dBalears ja va evidenciar que Víctor Sánchez Valle és un activista espanyolista d'ultradreta, negacionista de la pandèmia, dels drets de les dones i de la unitat del català, però el seu escuder Ángel Galeote, tampoc no queda curt.

Ángel Galeote, un 'conspiranoic' catalanofob i seguidor de Vox

Ángel Galeote, que ni tan sols és restaurador, manté una web publicitària, comparteix la fòbia per tot allò català, és seguidor de Vox a les xarxes socials, ha fet bandera del negacionisme de la pandèmia i propaga estranyes teories sobre la relació de la Covid-19 amb els Països Catalans, la màfia, els etarres, Pujol i Armengol: «Vos n'adonau que només Madrid i els Països Catalans són els que interessen per enfonsar-se? A Balears no em direu que fa olor a trama pancatalanista per portar-nos a una agonia extrema per comprar-la barata? Amb 486 presumptes morts amb el Covid? No oblideu que ells si que tenen doblers i acords amb multinacionals, mafia, etarres, etc.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Manifestacions Ilegals? Idò garrotades arreu per tots!

Valoració:6menosmas
Per @ asco, fa mes de 3 anys

Les evidències han portat al TRAMPÓS de TRUMP a una bona TROMPADA. El seu destí estava cantat, si no tothom s´hauria desesperat.
Tal fet es per a que se´l apliquin, si poden, els nostres franquistes/ fachas, si no acabaran igual de TROMPATS.

Valoració:12menosmas
Per de asco, fa mes de 3 anys

Hay que ilegalizar a todos los que no piensan como nosotros. O, sea democracia pura. Y estos son los que llaman fascistas a los demás.

Valoració:-10menosmas
Per Pancuit, fa mes de 3 anys

El covid es la pandemia. Els fatxes son la variant iberica.



Valoració:22menosmas
Per jaume, fa mes de 3 anys

Ayyyyy en Jordi !!
Vomita ràbia cada cop que parla.

Valoració:13menosmas
Per A veure si el denuncia, fa mes de 3 anys

I me voleu dir, que a aquest delator i acusador, que fa tan de mal a tothom denunciant per fets que no fan cap mal, però que ell revesteix de maldat i de perillositat, se quedara sense ser denunciat per aquest cartell?
La senyora Armengol, tan si agrada com si no, és la Presidenta de la nostra comunitat i se li ha de tenir un respecte. Respecte que per altre costat també se mereixen totes les dones i tots els ciutadans.
Aqui ha comès una triple falta.

Valoració:19menosmas
Per FORA, fa mes de 3 anys

Elements des fatxum a tot hora en contra de sa democràcia.



Ja seria hora de il.legalitzar a tanta fatxenderia fatxa.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente