algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Els Reis d'Orient aconsegueixen arribar a tots els pobles de les Illes Balears malgrat la pandèmia

Els Reis d'Orient han arribat aquest dimarts a Palma després de desembarcar al voltant de les 19.00 hores al Moll Vell, on han estat rebuts per diferents autoritats.

Enguany a causa de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19 el recorregut ha estat molt curt i tancat al públic per a evitar nous contagis. La cavalcada ha pogut seguir-se únicament a través d'IB3.

Després de la seva arribada al port Melcior, Gaspar i Baltasar s'han dirigit al Parc de la Mar on s'han llançat diferents focs artificials per a anunciar la seva arribada.

A continuació han pujat fins a la Seu on els esperaven les tres carrosses reials. El recorregut ha continuat pel carrer Palau Reial fins a la plaça de Cort on s'ha instal·lat un escenari en el qual s'hi han fet diverses actuacions.

Els Reis d'Orient han arribat a tots els municipis de Mallorca i de la resta d'illes i durant tota la nit treballaran intensament per repartir els regals per totes les cases de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Que vagin en compte si van a Eïvissa i han de parlar en català (doncs els reis saben totes les llengües), que els del PP, Vox i companyia no els hi facin un lleig i els hi diguin que són uns mals espanyols i que les Balears no són Catalunya. De totes maneres sempre els hi poden portar carbó.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente