algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Paraules contundents del Govern front la discriminació lingüística: «Actuarem davant la vulneració de drets fonamentals; també dels lingüístics»

173047

Aquesta vegada sí que el Govern s'ha pronunciat amb contundència davant el nou cas de discriminació lingüística que varen patir dues dones a una benzinera de Palma.

Fèlix Alonso, Director General de Consum del Govern ha assegurat que «Tot d?una que arribi la denúncia de les consumidores, la Direcció General obrirà un expedient per garantir els drets fonamentals que recullen la Constitució espanyola i l'Estatut» i ha afegit que «la Direcció General de Consum actuarà amb contundència davant la vulneració de drets fonamentals; també dels lingüístics».

El Director General de Consum del Govern ha respost així a la notícia de que aquest diumenge migdia s'havia produït un doble cas de discriminació lingüística a la benzinera situada al Carrer d'Alfons el Magnànim, 38, de Palma.

Justament aquesta mateixa setmana ja se n'havia fet públic un altre cas de discriminació en una botiga de complements de cuina de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Necessitem veure que aquesta promesa es fa realitat, doncs fins ara, a on éreu? De des de quan una senyora amb dos nins va entrar a un establiment i no la van atendre perque va demanar la consumissió en català, o quan la senyora Rotger o Roger amb l'empresa aéria va tenir un greu problema, o quan els militars se'n han rigut tantes vegades, quan se'ls hi ha proposat de fer algun curs de català, o quan un altra li va dir a un ciutadà si pensava que ell tenia que atendre la seva solicitud en català... i tantes altres fin ara mateix amb la betzinera i el cooking???
Ja han tingut el fetge ben gròs per aguantar-ho fins ara, i encara, ja veurem si es fa...

Valoració:6menosmas
Per avui, fa mes de 3 anys

Les paraules sense fets se les endú el vent.
Esperem una acció contundent, a veure com serà ?

Valoració:10menosmas
Per inca, fa mes de 3 anys

Jo per si un cas, esperaré d'assegut.

Valoració:11menosmas
Per res, fa mes de 3 anys

res fereu de res.

Valoració:8menosmas
Per Àusies Carles, fa mes de 3 anys

Prou paraules! Volem fets! I contundents!!!

Valoració:11menosmas
Per jo mateix, fa mes de 3 anys

A la fi ¡¡¡

Valoració:8menosmas
Per Catalunya insular, fa mes de 3 anys

El govern que faci. Però la societat civil ha d'actuar ràpidament i amb contundència. 30 0 40 cotxes col·lapsant la benzinera amb pancartes demanant que despatxin a aquell colonialista espanyol! Aquestes accions també fan que el govern s'hagi de posa les piles!

Valoració:9menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys

Sols que siga ver.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente