algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

[VÍDEO] L'aparició de Diari de Balears i la història prèvia de la capçalera, en imatges de TV3

El compte de Twitter de l'arxiu de TV3 i Catalunya Ràdio ha publicat aquest divendres el reportatge que va dedicar a l'aparició de Diari de Balears dia primer de maig de 1996.

A la notícia, elaborada per la corresponsal de TV3 a les Balears, Margalida Solivellas, s'explica la història de l'evolució de la capçalera fins esdevenir Diari, Miquel Serra i del membre del consell assessor, Pere Fullana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Santi, fa mes de 3 anys

Aquesta cris ha demostart que els mitjans en castellà de les Balears estan sobredimensionat i inflats amb doblers públics i dels bancs.
Els mitjans en català són més sostenibles.

Valoració:1menosmas
Per ???, fa mes de 3 anys

¿Al papel sabiendo de sobras que tuvieron que cerrar por falta de clientes?. ¿Pero en qué mundo vive ese tal Guiem?

Basta ver a U.H. que jamás ha editado en catalán. Ni lo hará. La quiebra sería total. Una cosa son los dineros y otra cosa muy diferente los adoctrinamientos que son pasados por el arco de Trajano, ante la posibilidad de que la cuenta de resultados sea un agujero negro. Y más que negro, rojo.

Valoració:-4menosmas
Per Guillem, fa mes de 3 anys

Hauríeu de tornar almanco un cop al mes en paper, per demostrar que sou un diari fort i que la llengua catalana té potencial com a llengua d'informació i cultura. Gràcies per tant.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente