algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Amics de la Terra celebra el 25è aniversari a la finca de Son Torrella

L'associació Amics de la Terra ha celebrat el 25è aniversari de la seva fundació així com de la posada en marxa del projecte de reforestació de la finca de Son Torrella al Puig Major.

En un comunicat, l'entitat ha detallat que prop de cinquanta persones s'han reunit aquest diumenge a la jornada festiva de l'associació per a fer un recorregut per Sa Coma de Son Torrella, un bosc plantat fa 25 anys en una zona de cobertura vegetal degradada i que ara és un bosc consolidat.

En aquest sentit, Amics de la Terra ha fet una torrada per a celebrar els 25 anys de treball en la promoció d'alternatives «més sostenibles i respectuoses» per a les persones i el planeta treballant «del local al global».

A més, han anunciat que durant 2019 s'han organitzat diverses activitats per a celebrar el 25è aniversari de la seva fundació en el qual, entre altres qüestions, han llançat una nova quota per a socis que, sota el títol '25 euros pels 25 anys', pretén que més persones s'associïn «per a fer possible la conservació del territori».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.