algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 12.82°
20°

Terraferida assegura que HomeAway ja ofereix prop de 160.000 places a les Balears

Allotjaments a Mallorca. | Terraferida

Terraferida ha tengut accés a nous arxius d'AirBnb i de HomeAway, les dues principals multinacionals del lloguer turístic a les Illes. El contingut d'aquests arxius mostren una “evolució extraordinària” del fenomen, que “continua creixent i expandint-se a un ritme vertiginós”.

El cas de HomeAway, segons l’entitat, és “espectacular”: ofereix 23.968 allotjaments i 160.016 places a les Illes, situant-se com el portal líder. Els nous arxius de la multinacional AirBnb als que han tengut accés, i que anomenem AirBnb-B, mostren una oferta de 21.999 allotjaments i 119.050 places.

Mapes interactius

Després de publicar els mapes d'AirBnb a Mallorca i Pitiüses, Terraferida fa públics els mapes interactius amb tot l'allotjament ofert per HomeAway entre gener 2016 i març 2017 on es pot veure la seva distribució territorial.

Terraferida també fa públic el mapa d’AirBnb de Menorca, després de publicar els mapes d’AirBnb de Mallorca i Pitiüses fa sols unes setmanes. Podeu consultar tots els mapes interactius en el següent enllanç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.