muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

El Govern ofereix ajudes per al desplaçament dels esportistes de les Illes

Conselleria de Transparència, Cultura i Esports.

La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports ha posat en marxa una convocatòria d'ajudes en espècie per esportistes, clubs esportius i seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears, amb l'objectiu de facilitar desplaçaments entre les Illes per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears. Segons han informat des de la Conselleria aquesta ajuda està dotada amb un pressupost de 1.937.606,24€.

En aquesta línia, la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports ha iniciat un procediment administratiu per contractar la prestació del servei d'agència de viatges exclusivament per als esportistes, els clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes.

Això suposarà que no s'hagin d'avançar els doblers dels bitllets, sinó que l'agència contractada els proveirà directament. Els bitllets contemplaran desplaçaments tant de vaixell com d'avió per participar en lligues o competicions estatals o autonòmiques recollides en el programa oficial de competicions de les Illes Balears.

Les sol·licituds s'han de presentar com a mínim quinze dies naturals abans que comenci la competició oficial de cada modalitat esportiva o prova esportiva, i de la data d'inici del trasllat d'anada. Per les proves esportives del mes de novembre d'enguany, el termini mínim és de 7 dies naturals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Agustí, fa mes de 7 anys

Aquestes ajudes hi han estat sempre. Som unes illes i els esportistes s'han de poder desplaçar

Valoració:-1menosmas
Per No fotem, fa mes de 7 anys

hi ha gent que no té per menjar. això sí que és greu.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente