muy nuboso
  • Màx: 11.56°
  • Mín: 7.77°
11°

Arran recorda que fa un any de l’atac al Casal Voltor Negre

El Casal Voltor Negre després de l'atac perpetrat tot just fa un any. | Arxiu

Arran ha recordat aquest dissabte que ja fa un any de l’atac al Casal Voltor Negre. Segons els membres de l’entitat, encara no s’han trobat la quinzena d’agressors que formaven part dels grup Supporters Mallorca.

«Després d'un any, denunciam la passivitat del cos de Policia Nacional i del Reial Mallorca per resoldre tant el problema a les grades com al carrer de la presència d'aquests grups de neo-nazis que campen pels carrer de Palma en total impunitat, així com les reiterades mostres de connivència entre ells. A més, exigim que es trobin els responsables de l'atac», ha assegurat l’entitat.

«Amb tot això, i sense oblidar l'antifeixisme com a uns dels principis del Casal, seguirem lluitant! Seguirem lluitant per seguir construint consciència social al nostre barri, la consciència que el feixisme ens vol prendre i que nosaltres defensarem sempre; seguirem fent front a les agressions i atacs, seguirem sortint al carrer tantes vegades com faci falta per dir prou al feixisme, i seguirem amb la nostra presència obrint i fent actes al Casal», ha afirmat Arran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Uffff!, fa mes de 8 anys

Sempre insultant, sempre amb males maneres!

Valoració:6menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

@ artiller mallorquí

Sólo un analfabeto funcional o un cretino puede creer que un ministro, el que sea, moverá cielo y tierra para encontrar a los que rompieron un cristal de una cueva de marranos de barrio.

Valoració:-3menosmas
Per Gronxo, fa mes de 8 anys

Miquel: Entrant a aquest diari només per insultar, ja se veu ben clar quin son els que comencen.

Valoració:9menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

En Fernàndez Díaz és un pèssim Ministre s´Interior. Per ell, el terrorisme de dretes no existeix, només hi ha terroristes d´esquerres i terroristes nacionalistes.

Valoració:11menosmas
Per artiller mallorquí, fa mes de 8 anys

Idò el sr. Fernandez Diaz i els cossos de seguretat, han remogut cel mar i terra per trobar-los.Hahahahaaaaaa.
Aquest sr. té un morro, que dig, una barra, que dig, enlloc de tot això, el que té ès una grufa,crec que serviría per çercar tófonas.
"España va bien" no vos heu donat conta,idò sí,i un mee meeeeuuu.Tots es del PPuta PP, PPle de xorissos i corruPPtas ho diuen.

Valoració:13menosmas
Per I, fa mes de 8 anys

Supòs que els autors deuen ser a la presó. O no?

Valoració:12menosmas
Per Miquel, fa mes de 8 anys

Vosotros sois los que empezais con vuestras pintadas NAZISTAs sobre la independencia,c on el uso de la badera ilegal de la estelada, con agresiones a puestos informativos durante la campaña politica del PP y Ciutadans.

Solo recibireis lo que os mereceis y en vuestra propia moneda.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente