muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Futbol solidari amb els encausats per ocupar Educació

Cartell del partit benèfic.

El jovent universitari organitza un altre esdeveniment per canalitzar el suport econòmic a favor dels estudiants processats per l'ocupació de la seu de la Conselleria d'Educació quan aquesta la dirigia Rafel Bosch, en el marc d'una protesta pacífica contra les retallades i l'augment de les taxes per accedir als estudis superiors.

En els últims mesos s'han duit a terme diferents convocatòries en les quals es cridava a participar especialment la comunitat universitària, atenent al fet què aquests joves han estat encausats per defensar els drets de tot el col·lectiu d'estudiants.

Així per exemple, s'han muntat barres antirrepressives i populars, concerts, dinars solidaris,... Tot per fer front a les multes i a una quantitat que els acusats haurien d'aportar abans del judici en concepte de responsabilitat civil solidària, per les sancions a les quals podrien haver de plantar cara si són condemnats.

Ara es crida a participar en un torneig solidari de futbol 7, que es disputarà al camp de futbol del campus universitari el dia 22 de novembre. Els interessats a participar han d'abonar 5 euros per hom, i han d'inscriure's enviant un missatge a l'adreça 'futbolencausades@gmail.com' abans de dia 20 de novembre. Hi ha premis pels guanyadors, i les places són limitades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per per a Pere Mas, fa mes de 10 anys

amb el que dius trec dues conclusions, o no has vist el vídeo on és la cap de gabinet qui agredeix, en aquest cas no hauries de dir el que no saps o, l'has vist, i menteixes com els polítics.
ni tu ni jo hi erem.
el més segur és que el que reclamaven els estudiants no fos el que a tu t'interessa.
puc entendre la teva incultura.

Valoració:2menosmas
Per Pere Mas, fa mes de 10 anys

Estic content de que es faci justícia. Uns energuments que pegaren a la cap de gavinet i insultaren a altres funcionaris només es mareixen el que dicti la justícia.

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente