nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els encausats per ocupar la seu d'Educació demanen suport a la causa

Cartell dels encausats que promociona l'esdeveniment. | Absolució Encausades Conselleria

Els joves universitaris encausats per haver ocupat durant una protesta la seu de la Conselleria d'Educació en els temps de Rafel Bosch organitzen el pròxim dissabte, 26 d'octubre, un sopar popular i un concert amb diferents estils musicals per a "obrir consciències i donar suport a la causa".

Per animar a assistir a l'esdeveniment la comunitat Absolució Encausades Conselleria ha difós un cartell en el qual una imatge de la consellera d'Educació amb una careta acompanya la programació de la jornada, sobre un fons verd i baix el lema 'Fot el camp!'.

Els estudiants afirmen que "en plena curolla per l'educació les 44 encausades de la Conselleria ens enfrontam a un judici on ens demanen fins a sis mesos de presó. Amb aquesta festa aconseguirem obrir consciències i donar suport a la causa".

Serà a la Factoria de So de Santa Maria, a partir de les 21 hores. La música de Defled acompanyarà el sopar, i més tard es donarà pas als concerts dins la sala, amb Xarxa, Pujà Fasuà, Diary Made, MID i fi de festa amb els dj's Loop StepWalker i Martc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Serreta, fa mes de 10 anys

Senyors, no hi ha ningú més cateto com diuen alguns que aquells que no volen aprendre més del que saben. Una persona intel·ligent és aquella que vol aprendre més i obrir coneixements. Un foraster malperit és aquell cateto que no vol aprendre més del que sap i que desprecia tot allò que l'envolta. Per tant, els balears som més sabis en aquest aspecte ja que dominam les dues llengües no com els catetos que només en dominen una i a secas, i esteim sempre oberts a aprendre cosa que els leperos com els que escriuen tots aquests comentaris plens d'odi no hi estan.
Per altra banda dir-vos també, ja que segur que algú em tractarà de nacionalista radical, que no hi ha persona forastera més sabia que aquella que vol aprendre i estimar sa llengua i cultura d'allà on viu. I això que en conec moltes que fan l'esforç de voler aprendre més bé o més malament, però ho intenten. Benvinguts siguin entre noltros.
I finalment dir que avorresc a tota aquella persona que discrimina, insulta i desprestigia tot allò que aquesta terra m'ha donat. Visca les illes i visca el català que és la meva llengua materna i la meva cultura.
PD: estic segur que no hi ha cap balear que no vulgui que el seu fill vulgui aprendre l'anglès o més llengües, però no d'aquesta manera que l'únic que durà serà més fracàs i no ho dic jo ho diuen els pedagògs. Això és senyal de gent culta i intel·ligent.
Salut i força per a tots

Valoració:-11menosmas
Per aturmeda, fa mes de 10 anys

Mai tants de fatxes havien llegit el dB, i el mès positiu és que saben llegir en català!!

Valoració:4menosmas
Per ¡Aquí en antiCATeto!, fa mes de 10 anys

Que no nos impongan la lengua CATeta tambien en este foro. Dejemos de responder y valorar los comentarios escritos en lengua CATeta, y si podemos evitarlo cojonudo,( para lo que sirve). Demostremos con hechos que la lengua CATeta no tiene futuro alguno fuera de alguna sala de estar de algún CATeto.

Valoració:-5menosmas
Per mallorquin, fa mes de 10 anys

Seguro que a estos jarrai a lo catalufo, no se les ocurrirá asaltar la conselleria otra vez.....

Valoració:-4menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:5menosmas
Per Biodramina, fa mes de 10 anys

Jejejejejeje.......le han encontrado el gusto a eso de sacar pasta al personal, "solidariamente", of course.
Pues nada, nada, a colaborar, a colaborar.
Personalmente aportaré mi granito de arena, no sea que al "tonto la colleja" lo enchironen y me lo desgracien.
En la cárcel sería un caramelito.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente