cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
30°

L'Ajuntament destina un total d'1'8 milions d'euros a acció social

Es creen noves places públiques per agilitar els tràmits als veïns

L'Ajuntament de Son Servera ha volgut prioritzar els temes socials i ha fet un esforç important, de tal que manera que per al 2008 ha destinat una partida d'1'8 euros a acció social. Això representa un total de 541.595 euros més que en els pressuposts de l'any passat. La Sala ha destacat l'increment del 900% de la partida destinada a la tercera edat. També s'han creat programes específics per a violència domèstica i atenció especialitzada a la gent gran i als més necessitats.

Els pressuposts per a aquest exercici pugen a 17.070.100 euros. Segons exposa el batle de Son Servera, Josep Barrientos, «el principal objectiu és la contenció de la despesa i l'assignació eficient de recursos econòmics».Una de les novetats d'enguany és que cada regidor serà l'únic responsable de gestionar la seva pròpia part dels pressuposts que es crea exclusivament per a cada àrea.

Així, el batle afirma que «la gestió de cada edil per la seva pròpia quota de responsabilitat serà més controlable i eficient». Pel que fa a serveis educatius, enguany s'hi invertiran 554.199 euros. La neteja diària i el medi ambient també són un objectiu permanent. La seva dotació s'ha incrementat amb 399.079 euros.

Una altra de les prioritats és el foment de la cultura del municipi. Barrientos va remarcar la importància que ha tingut, a l'hora d'elaborar els pressuposts, la creació de places públiques. D'aquesta manera, hi ha una augment que obeeix, segons el batle, a agilitar els tràmits dels ciutadans i que els departaments puguin assumir noves tasques.

En aquest sentit, s'ha creat una plaça més de tècnic d'administració general per descarregar el cúmul de feina i dotar la sala de personal tècnic qualificat. A més, surten dues noves places d'auxiliar administratiu, una de les quals per al departament de Secretaria i l'altra per a Urbanisme i Medi Ambient. Una altra de les places noves és la de treballador social, que es destinarà a Cala Millor i a Cala Bona. Així mateix, s'hi ha d'afegir la plaça de tècnic de Medi Ambient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.