algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

UM durà davant la Fiscalia les obres del carrer Miquel Ordines

Un informe d'intervenció adverteix que hi ha hagut irregularitats

El portaveu d'UM a l'Ajuntament de Santa Margalida, Joan Monjo, amenaça amb denunciar davant del fiscal anticorrupció les obres d'ordenació, millora i dotació de serveis del carrer Miquel Ordinas de Santa Margalida, executades durant la legislatura passada.

Les obres van ser adjudicades a través d'un decret de batlia el dia 30 de desembre de 2005, mitjançant un procediment negociat a favor de Costrucciones Joan Capó per un import de 59.810 euros i, 60.000 euros era l'import màxim pel qual es pot contractar una obra sense convocar concurs públic. Durant l'execució de les obres se'n varen ordenar i executar al carrer que suposaven una modificació del projecte i del contracte inicial per valor de 114.000 i 145.992 euros, tot això sense realitzar els tràmits administratius obligatoris.

Així, existeix a l'Ajuntament de Santa Margalida un informe d'Intervenció datat el maig passat, en què la interventora adverteix que, segons la Llei general pressupostària, s'han d'exigir responsabilitats sobre els danys i perjudicis causats a la hisenda local i imposaren als responsables l'obligació d'indemnitzar les arques municipals.

Vist el resultat de l'esmentat informe d'Intervenció que li va ser lliurat al portaveu d'UM, Joan Monjo, després de l'últim ple extraordinari dut a terme la setmana passada a l'Ajuntament de Santa Margalida, Monjo donarà a conèixer els fets al fiscal anticorrupció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.