nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.92°

La Diada del caçador se celebrarà els dies 23 i 24 de febrer a Campos

Julve es reuní divendres amb les 63 societats d'aquests aficionats

MARIA NADAL. Comarca.

La consellera de Medi Ambient del Consell, Catalina Julve, i el director insular de Medi Ambient, Francesc Cladera, a més del director general de Caça del Govern, Pere Ramon, van assistir divendres passat a un sopar a Lloret amb representants de les 63 societats de caçadors de Mallorca per anunciar la celebració de la vuitena edició de la Diada del caçador, que tindrà lloc els pròxims dies 23 i 24 de febrer a Campos.

Julve va anunciar que «s'ha escollit el municipi de Campos a petició de l'Ajuntament i enguany tenim diverses novetats en la celebració de la Diada». A més de durar dos dies i no només un com a les edicions anteriors, la consellera de Medi Ambient va explicar que «dissabte es realitzarà un recorregut de tir al blanc, mentre que diumenge es podran visitar les exposicions i els corrals d'animals durant tota la jornada. El recinte firal tindrà un recorregut d'un quilòmetre». A més, els restaurants de la localitat de Campos oferiran plats de la gastronomia de caça durant la celebració de la Diada d'enguany.

D'altra banda, Catalina Julve va anunciar durant el sopar de divendres, al qual van assistir unes 200 persones, que «a final de febrer s'obrirà el termini perquè les societats de caçadors demanin subvencions». El Consell destinarà enguany uns 176.000 euros, «que serviran per cobrir les despeses corrents o per a algunes inversions més elevades com pot ser la millora de les marjades», segons va informar Julve.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.