nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Ripoll diu que no dimitirà i que les llicències del Port Verd són legals

Defensa que la investigació del tècnic és per motius deontològics

«Estic molt tranquil. Totes les llicències atorgades al Port Verd s'ajusten a la legalitat, ja que es varen concedir amb un informe tècnic i jurídic favorable». Així responia Damià Ripoll, exbatle i exregidor d'Urbanisme del PP, a les acusacions de l'equip de Govern i dels veïns del Port Verd que el feien responsable del «caos i desgavell urbanístic» de la zona, i fins i tot aquests darrers demanaven la seva dimissió.

«No pens dimitir. Em vaig presentar a unes eleccions i vàrem ser el grup més votat amb diferència respecte del segon. Jo no em dec a gent que va anar a llistes electorals diferents de les meves», en al·lusió als portaveus de l'associació de veïns del Port Verd, Carme Galmés i Antoni Palerm. Aquests van acusar l'exresponsable d'Urbanisme de mentir. «En tot aquest tema no he mentit, perquè he consultat en diverses ocasions amb els juristes i m'han assegurat que les llicències estan donades partint de la legalitat», sentenciava Ripoll.

El portaveu popular a l'oposició manifestava que «s'ha volgut confondre amb el tema de l'expedient obert des del Col·legi d'Arquitectes. M'han dit que hi ha un expedient obert, que jo no he vist, però és un expedient deontològic en el sentit que el tècnic va informar una llicència d'un familiar i ara s'està mirant; però això no té res a veure amb que les llicències en el Port Verd siguin irregulars». Així afegia que «si no concedia aquestes llicències havia d'emprar diners públics per indemnitzar una gent que tenia uns drets adquirits i això no era just i no volia que pagués el poble».

El batle de Son Servera, Josep Barrientos, també criticava la gestió de l'anterior batle per concedir llicències a través de decrets de batlia. «Totes les llicències estaven donades per decret de batlia i no només les del Port Verd. Així ho decidírem al principi de legislatura, per tal d'agilitzar els tràmits».Ripoll considera que s'ha tret tot aquest tema «perquè l'equip de Govern no es posa d'acord en fer coses per anar endavant i l'únic en què coincideixen és en criticar de la gestió del passat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.