nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Els veïns del Port Verd demanen la dimissió de Damià Ripoll

Celebren la renúncia d'una promotora a construir 73 habitatges

«Les lluites duites amb constància donen els seus fruits. El temps ens ha donat la raó i ha demostrat que les llicències que es concedien en el Port Verd eren irregulars». Aquest era ahir el sentir dels veïns del Port Verd, que varen mostrar la seva satisfacció davant la notícia de la renúncia a la construcció de 73 habitatges de la promotora Matamosquera SL. No només varen celebrar aquesta marxa enrere, sinó que varen anar més enllà i demanaren la dimissió de l'actual portaveu del PP, Damià Ripoll, a qui varen fer responsable de la «destrucció del Port Verd» i el varen acusar de «mentir quan era batle i regidor d'Urbanisme, perquè digué que les llicències es donaren de manera legal».Així es varen pronunciar Antoni Palerm i Carme Galmés, en representació de l'Associació de Veïns del Port Verd, que varen instar la resta de promotors a fer el mateix que Matamosquera SL. Ambdós varen lloar la gestió de l'actual equip de govern i varen carregar contra l'anterior responsable d'Urbanisme, Damià Ripoll (PP).

«L'equip de govern actual du a terme una gestió exemplar, ja que intenta posar una mica d'ordre a tot aquest desgavell urbanístic. Esperam que continuï amb la línia de protecció del territori i que s'hagin acabat de manera definitiva les llicències a la carta», declarà Galmés.Respecte de Ripoll, exposaren que «el Partit Popular ha de depurar la responsabilitat de l'exbatle i demanar-li la dimissió».

Afegiren que «alguna cosa ha d'haver passat quan el tècnic que firmava les llicències està sent investigat pel Col·legi d'Arquitectes. És molt estrany que tots els projectes tinguessin informes favorables, ja que s'ha comprovat que hi ha edificis acabats amb deficiències importants». Així mateix deixaren caure que «el batle va firmar llicències cinc dies abans de les eleccions. Els qui governaven estaven ben avisats que les coses no es feien bé».Cal recordar que encara continuen pendents d'executar cinc llicències d'obres, que corresponen a un centenar d'habitatges. Per això els veïns del Port Verd continuaran lluitant. Actualment són uns 40 propietaris els qui integren l'associació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.