nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Presidència deixarà de tenir escoleta exclusiva per a fills de funcionaris

Se'n vol obrir una al barri que sigui també per a la resta de ciutadans

La Conselleria de Presidència deixarà de ser l'única amb escoleta pròpia. I no perquè se'n creïn més en altres departaments del Govern, al contrari. La intenció de l'actual Executiu és que no hi hagi guarderies exclusives per a fills de funcionaris i altre personal de la Comunitat. Amb aquest objectiu, es pretén tancar el centre que ara funciona i obrir-ne un de nou al mateix barri que pugui donar servei també als ciutadans que hi viuen.

L'escoleta de Presidència, que ocupa el pis superior de l'edifici del passeig Sagrera, fou presentada ara fa dos anys i mig pel llavors president del Govern, Jaume Matas, i per la vicepresidenta, Rosa Estaràs, coincidint amb la inauguració de l'immoble. La guarderia havia de donar servei als treballadors de la Conselleria, però també als d'altres departaments del Govern propers, com la Conselleria d'Afers Socials, la de Turisme o el Consolat de la Mar.

Actualment, s'ha aprovat una ampliació de les places de què disposa a 18, de les quals vuit són de 0 a 1 anys i 10 per a infants d'1 a 3 anys. El centre està gestionat per una empresa privada, que té contracte fins al 30 d'abril de l'any vinent.

La proposta que té sobre la taula el Govern passa per no prorrogar el contracte i cercar un nou emplaçament per a aquest centre dins el mateix barri. L'objectiu és ampliar el nombre de places ofertades fins a assolir la cinquantena i reservar-ne la meitat a fills d'empleats de la Comunitat. L'altra meitat serien públiques i donarien servei als habitants de la zona de la Llonja. El que es pretén és conciliar la vida laboral i la familiar però, a la vegada, que no només se'n beneficiïn els funcionaris sinó tothom», explicà el director general de Relacions Institucionals, Santiago Florit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.