algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El PP posa un contenciós contra la nova concessió del servei de l'aigua

Al·lega un defecte de forma en la revocació a Costera d'Aigües

La concessió del servei municipal de l'aigua a Son Servera torna a ser notícia i obre de nou la polèmica. El Partit Popular, a l'oposició, interposarà avui als jutjats un contenciós contra l'acord del ple del passat 20 de setembre, que retirava la concessió a l'empresa Costera d'Aigües i Serveis per adjudicar-la a Aigües Son Sard. El PP al·lega que en la concessió d'aquest servei hi ha hagut un defecte de forma. Així ho va defensar el portaveu popular, Damià Ripoll, després del ple extraordinari, celebrat ahir, en el qual es va desestimar un recurs de reposició contra aquest acord. El recurs s'havia interposat el passat 18 d'octubre a nom de la regidora del PP, Magdalena Massanet, en representació del grup.

Ripoll va explicar que «no podem deixar passar aquesta situació. La llei exigeix, en determinades ocasions, un informe del secretari i de l'interventor. Quan es va convocar el ple del mes de setembre amb un punt del dia que retirava la concessió, l'informe de l'interventor i del secretari, que en aquesta ocasió és preceptiu segons la llei, no s'havia inclòs. Nosaltres consideram que en tota aquesta tramitació hi ha hagut un defecte de forma. Per això vam interposar un recurs de reposició a l'Ajuntament. Una vegada desestimat, no ens queda cap altra opció que interposar un contenciós».

Ripoll va criticar que «si als cinc mesos ja no duen els papers, què passarà a finals de legislatura?», es qüestionava. Per la seva banda, el batle, Josep Barrientos, va justificar que s'havia desestimat el recurs en base a « l'informe del secretari, que diu que no es pot interposar un recurs sobre un altre recurs». Cal recordar que la concessió del servei ha passat per diferents etapes, però sempre sota el signe de la polèmica. El PP, a una setmana de les eleccions, va donar per 25 anys la concessió a l'empresa Costera d'Aigües i Serveis. El nou equip de govern (PSOE-Independents, Els Verds-Esquerra i UM) quatre mesos desprès retirà la concessió a l'empresa, al·legant que estava mal donada i l'adjudicà a Aigües Son Sard. Ara el tema torna a ser notícia. Els jutjats hauran de resoldre quina ha estat la concessió ben donada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.