nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

La Confraria de pescadors de Cala Rajada farà habitatges per als socis

Quinze famílies tindran casa a un preu inferior que el del mercat

La Confraria de pescadors de Cala Rajada construirà quinze habitatges per als seus socis en un solar de la seva propietat a Cala Rajada. D'aquesta manera quinze famílies de pescadors que en l'actualitat no disposen d'un habitatge propi tindran l'oportunitat d'adquirir casa a un preu més assequible que el del mercat. Aquests pisos seran com habitatges de protecció oficial, però en aquest cas no és cap institució pública que els duu a terme sinó que la mateixa Confraria de pescadors de Cala Rajada ajudarà d'aquesta manera els seus pescadors.

El secretari de la Confraria, Jeroni Ferrer, assenyalà que «la Confraria disposava d'aquest solar i vam sol·licitar el canvi d'usos a l'Ajuntament i al Consell, i ara estam pendents de la llicència per iniciar les obres que esperam poder començar a finals d'aquest mateix any o a principis de l'any que ve».

Ferrer també digué que «amb la construcció d'aquests quinze habitages pretenem ajudar els pescadors o els seus fills a adquirir un habitatge a Cala Rajada, amb una ajuda molt important ja que així s'abarateix el sòl i hi ha molta diferència amb aquest preu i el del mercat».

Dels cinquanta associats a la Confraria foren quinze les persones interessades a adquirir un habitatge. A més d'aquestes construccions, el que s'hi farà també serà una nova seu per a la Confraria de pescadors, ja que el seu local ha quedat ja obsolet i d'aquesta manera disposarà de noves instal·lacions i també hi ha prevista la construcció de diferents espais per a magatzem que també seran pels pescadors de Cala Rajada.

Aquesta és la solució que han trobat els pescadors de la Confraria per donar solució amb l'edificació d'aquest solar a diferents demandes, tant en àmbit social dels mateixos pescadors i com en àmbit intern a unes instal·lacions més actualitzades a les necessitats dels pescadors d'avui dia. Sens dubte seran unes construccions molt ben acollides pels pescadors i per les seves families que tenen d'aquesta manera una gran ajuda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.