cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Govern i Mancomunitat acorden una nova gestió dels centres de dia

S'establirà un calendari per anar obrint els centres que estan tancats

La Mancomunitat del Pla i el Govern solucionaran la descoordinació existent fins ara en la planificació dels centres de dia dels pobles de la comarca. Així s'acordà en la reunió mantinguda per la consellera d'Afers Socials, Josefina Santiago, i pels membres de la Mancomunitat del Pla.La tasca consistirà a tenir en compte la demanda que hi pugui haver en els diferents pobles, i a establir un calendari per anar obrint els tres centres de dia que estan acabats i que encara no s'han obert, com són els de Lloret, Algaida i Vilafranca. S'ha d'assenyalar que, en l'actualitat, n'hi ha tres en funcionament, els de Montuïri, el de Costitx i el de Petra, i dos més en construcció, el de Sant Joan i el de Sineu. Aquest execés de centres fa que si s'obrin tots hi hagui més oferta que demanda.

Així, tant la consellera Santiago com la presidenta de la Mancomunitat, Joana Maria Pascual, coincidiren a assenyalar que «el que volem és tornar a la filosofia dels serveis socials mancomunats, ja que aquests quatre anys darrers cada poble ha negociat directament amb el Govern i ara haurem de fer un esforç per a la reorganització de tots els centres d'estades diürnes de la Mancomunitat», assenyalà Josefina Santiago.

Els centres esmentats de Costitx, Petra i Montuïri mantindran els seus serveis. Aquest darrer municipi té una nova residència amb centre d'estades diürnes i ara es negocia que pugui acollir els usuaris del ja obsolet centre de ca ses Monges.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.