muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Els escolars de Na Penyal de Cala Millor tindran dues hores d'escoleta matinera gratuïtes

La Sala es farà càrrec del servei, a la vegada que posa en marxa un pla de millora educativa

El col·legi públic Na Penyal de Cala Millor obrirà les seves portes a les set del matí, dues hores abans de l'habitual, perquè els pares del nucli costaner comptin amb un servei d'escoleta matinera on poder deixar els escolars quan surten a treballar. La novetat és que aquest servei serà gratuït, ja que serà assumit íntegrament per l'Ajuntament de Son Servera.

Així ho va explicar el batle de Son Servera, Josep Barrientos i la regidora d'Educació, Dori Moreno. La iniciativa sorgeix amb l'objectiu de donar una resposta a les dificultats amb què es troben molts pares de la zona costanera a l'hora de deixar els seus fills, ja que normalment comencen la jornada laboral a les 7 hores.«Hem decidit ampliar dues hores l'horari al matí i també tindrem obert una hora més, fins a les tres del migdia. Ara s'està estudiant la possibilitat d'oferir un menjador alternatiu», explicava la primera vara. Aquest servei serà per als escolars d'infantil i primària.

A més, des de l'Ajuntament de Son Servera es posarà en marxa una sèrie d'activitats extraescolars com futbol o bàsquet.D'altra banda, s'ha de dir que l'Ajuntament de Son Servera ha dissenyat un important pla de millora educativa. Per això, fa uns dies els responsables municipals es van reunir amb la consellera d'Educació, Bàrbara Galmés, per exposar-li una sèrie de mesures que fan referència tant a l'escola de Na Penyal de Cala Millor com a la de Jaume Fornaris de Son Servera. La consellera d'Educacioó es va mostrar molt receptiva a les propostes municials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.