algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

L'Ajuntament llança un pla de xoc per millorar la imatge de la costa

Aposta per incrementar-hi la seguretat i la neteja i fer zones d'oci

L'Ajuntament de Son Servera posarà en marxa un pla de xoc per millorar la zona costanera i per aconseguir una imatge renovada dels diferents nuclis turístics. Posar fi a la manca de seguretat, oferir alternatives de lleure i evitar la brutor als carrers i a les places. Aquestes són les apostes principals del nou equip de govern (PSOE, Independents, Els Verds-Esquerra i UM) en matèria turística. Perquè això sigui una realitat, des de la Sala impulsaran un ambiciós projecte amb l'objectiu de canviar la imatge actual de la façana marítima. Així ho ha assegurat el batle de Son Servera, Josep Barrientos (PSOE), per destacar que «treballarem de valent en aquest sentit, ja que la zona costanera ha estat sempre la gran oblidada. Els veïns de Cala Millor i Cala Bona han de ser ciutadans de primera».

En aquesta ambiciosa actuació, es preveu crear zones d'esponjament, millorar els parcs actuals i habilitar noves àrees de jocs destinades als petits. Però l'objectiu també implica fer parcs per a la gent gran. Un altre dels grans temes que es plantegen és resoldre la falta de seguretat al carrers. «El que no pot ser de cap manera és que la gent temi per la seva seguretat. S'ha d'incrementar i s'han de donar garanties als veïns. Seré molt exigent amb els meus regidors i demanaré que treballin al carrer mateix per anar prenent nota de les deficiències que es presentin, a fi de posar-hi solució com més aviat millor», manifesta el batle, Josep Barrientos.

Tot aquest pla també requerirà dur a terme una actuació conjunta entre l'Ajuntament, els comerciants i els hotelers. «Serà com un Pla d'Excel·lència de la zona costanera. L'objectiu és que l'hoteler pugui oferir als seus clients un producte diferent del tot inclòs», manifestà la primera vara. Així, explicà que en aquest sentit «posarem en marxa el carril bici, que ja s'ha aprovat i per al qual ja tenim el préstec del Govern central. És un projecte que unirà tots els nuclis de Son Servera i en millorarà l'oferta. També crearem rutes d'excursionisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.