algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

La Sala esmenarà les deficiències del Teatre i en retirarà el precinte

En el mes de maig varen caure unes peces de la façana lateral

L'Ajuntament d'Artà resoldrà les deficiències detectades al Teatre Municipal de la localitat i retirarà el precinte del perímetre de l'edifici, col·locat el passat mes de maig per la caiguda de diverses peces de la façana davant del temor que posàs en perill la integritat física de les persones. Així es va decidir acordonar la zona i encarregar un informe per conèixer la situació actual de l'edifici construït en el 2001. Després de les conclusions tècniques s'ha detectat que les deficiències no són tan greus com al principi s'havia cregut.

Així ho va confirmar el batle d'Artà, Rafel Gili (UM), que va apuntar que «la setmana pròxima estarà tot arreglat. L'empresa s'ha posat a la nostra disposició i només farà falta reforçar les llindes de portes i finestres per garantir la seguretat dels usuaris. S'aixecarà el precinte aviat».

Gili va demanar disculpes, ja que « al principi havíem pensat que la situació era molt pitjor. Per això decidírem acordonar la zona i encarregar el peritatge per raons de seguretat. Després d'haver revisat les deficiències, de les conclusions tècniques es desprèn que el problema no ha estat tan greu. Deman disculpes per l'ocorregut i agraïm que l'empresa s'hagi posat a disposició de l'Ajuntament».

De fet, segons va comentar el batle, la setmana pròxima la mateixa empresa que va construir el Teatre Municipal reforçarà mecànicament les llindes i es restablirà la normalitat.

La Policia Local va acordonar la zona a començaments de maig per la caiguda de diverses peces de marès que conformen la façana. L'arquitecte va aconsellar el tancat provisional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.