nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Indignació en el consell parroquial de Crist Rei per la marxa del rector

Mostren la seva sorpresa perquè s'hagi fet el canvi sense consultar-los

Els veïns i parroquians de l'església de Crist Rei de Manacor han mostrat la seva sorpresa i alhora indignació pel canvi del seu rector. Així, els membres d'aquest consell parroquial assenyalen que «el passat 4 de juliol el rector de la Parròquia de Crist Rei, Jeroni Llambias Vidal, va convocar el consell parroquial amb caràcter d'urgència per informar del seu trasllat a una altra parròquia de la comarca».

Els parroquians es mostren dolguts per aquesta situació, ja que «en Jeroni ha estat un rector excel·lent que ha realitzat una feina magnífica al capdavant de la nostra Parròquia». A més critiquen que a això se suma el fet que la Parròquia quedarà a partir d'ara sota la direcció del rector dels Dolors.

Els membres del consell parroquial de Crist Rei, a més de manifestar la seva «sorpresa i indignació davant aquesta política de fets consumats que ha duit a terme la institució eclesial», assenyalen entendre que «es vulgui caminar cap a una reestructuració de les parròquies de Manacor o que hi hagi capellans d'altres parròquies que necessiten ser substituïts», però alhora consideren que «no creim que es puguin prendre decisions tan importants deixant de banda un consell parroquial que ha estat l'òrgan consultiu del rector durant més de 20 anys».

S'ha de tenir en compte que el consell parroquial durant tot aquest temps ha treballat molt per fer costat al seu rector, per ajudar-lo a organitzar les activitats més rellevants de la Parròquia, o a pagar el deute de les obres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.