algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Antoni Horrach és proclamat president de la Federació Hotelera de Mallorca

Hi hagué una alta participació i Juan J. Bonnemaison rebé el suport del 47% dels associats

La Federació Hotelera de Mallorca (Fehm) ja té nou president, Antoni Horrach, propietari de la cadena hotelera HM Hotels que assumirà el relleu en el càrrec de Pere Cañellas.

Les eleccions despertaren l'interès dels associats a la patronal, dels 897 amb dret a vot ho feren 700, és a dir el 78 per cent. Horrach rebé el suport del 53 per cent d'aquests amb 370 vots i el seu contrincant Juan J. Bonnemaison el restant 47 per cent, amb 329 vots.

El nou president dels hotelers mallorquins cumplí la paraula donada durant la campanya i integrà Bonnemaison en la Junta Directiva que s'aprovà ahir en assemblea després del recompte.

Bonnemaison ostentarà la vicepresidència primera, la segona correspondrà a Tomás Pons, Bernat Matemales serà el secretari i el tresorer, Miquel Vidal. Els cinc vocals són Juan Massanet, Miquel Frontera, Francisco Feliu, Cristian Coll i Francisco Miralles.

Una Junta que representa tots els sectors integrats dins la Federació, amb 3 representants de les grans cadenes hoteleres, 3 de les petites i mitjanes i 3 d'hotelers independents, explicà Horrach.

Les primeres paraules del president de la Fehm foren per expressar la seva intenció que els hotelers tinguin «un sola veu i es mantinguin units». «Sempre s'ha dit que som bons de forma independent, també ho hem de ser com a col·lectiu», afegí.

Nou Govern  

Horrach parlà «d'unitat en els temps que vénen» però afirmà que no era una referència al nou govern. «Hem d'estar units governi qui governi, no som de cap color, som d'aquells que millor ens defensen», assegurà.

En aquest sentit, el ja president de la Fehm afirmà que dóna un vot de confiança «a favor de tot l'equip del nou Executiu».
Sobre les males relacions que tingueren els hotelers amb l'anterior Pacte de Progrés Horrach afirmà que espera que no es repeteixin i que hi hagi més tarannà. «Això forma part del passat. Tothom mereix una segona oportunitat», assenyalà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.