cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
22°

La renúncia de la constructora deixa a l'aire l'edificació del nou institut

La Plataforma d'Associació de Pares culpa el Govern de no dotar adequadament el projecte

67446
Les necessitats educatives d'Alcúdia dugueren els pares a crear una plataforma reivindicativa.
La construcció del nou Institut d'Ensenyament Secundari d'Alcúdia passa una altra vegada per moments difícils. Construccions Crespí, l'empresa adjudicatària de les obres de construcció del nou institut, ha renunciat a aquesta obra després d'adonar-se que el preu de sortida no s'ajusta als preus reals del mercat. La renúncia deixa en una situació complexa l'Ajuntament, que tindrà problemes per adjudicar el projecte a temps perquè l'obra estigui llista pel setembre de 2008, tal com preveu el conveni de col·laboració signat amb el Govern balear.

La plataforma d'Associacions de Pares i Mares d'alumnes creada a Alcúdia fa ara un any com a mesura de pressió per accelerar la construcció del centre, no ha tardat a reaccionar i culpa de la situació els responsables de l'Ibisec, organisme dependent de la Conselleria d'Educació, els quals qualifica d'«incompetents» i «ineficaços».

«Una vegada més la realitat ens dóna la raó: la qüestió educativa a les Illes Balears és dirigida per uns responsables polítics poc diligents per als quals l'educació pública no és una prioritat», diuen des de la plataforma a la vegada que recorden que «a l'incompliment dels compromisos per part de la Conselleria d'Educació i l'Ibisec hi hem d'afegir ara la negligència en la tramitació d'un projecte d'execució d'obres, tot i els filtres tècnics a què s'ha somès, que provocarà un retard inexplicable».

El batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, explicà ahir que «hem tornat el projecte d'execució al Govern perquè el revisi i que estigui adequat als preus reals de mercat però si això no bastàs, hauran de garantir la dotació econòmica». Ferrer mostrà la seva preocupació perquè les obres no estaran a temps si no comencen el primer de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.